zvonacfirst Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Nu se ridica colet de acasa decat cu contract si minim 50 buc. Unde asta? La Posta Romana? Nu este adevarat. Am trimis eu acum o saptamana un colet de 1kg si a venit PrioriPost-ul si l-a preluat de acasa si la predat acasa la destinatar. Mai inainte am trimis unul de 5kg si la fel a fost. Comenzile facute online. Daca nu stiti cum sa procedati, dati-mi mesaj privat si va explic pe indelete. Eu prefer alte firme de curierat pentru simplu motiv ca daca fac comanda dimineata la 8, preluarea poate sa fie intr-o ora sau mai tarziu dar in aceeasi zi. La PrioriPost poate sa dureze pana la 2-3 zile preluarea, dar pretul este cel mai mic. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Eu am descris patania mea, asa mi-a spus tanti de acolo, asa am transmis. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: asa mi-a spus tanti de acolo, asa am transmis. Si ne mai miram de ce functioneaza Posta Romana in halul in care functioneaza? Oferta mea ramane valabila pentru dvs. Nu este peste masura de complicat dar trebuie sa aveti cont bancar si card. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iunie 12, 2023 Partajează Postat Iunie 12, 2023 Va mulțumesc foarte mult pentru cele trimise. OM de mare caracter! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 14, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2023 (editat) Radiator (aprox. 10cm x 10cm) cu 2 x BDX94 si 723 IPRS------20 lei ----------------------------------2 x 2N3792 si 723 Franta----20 lei ################################################################### ############################################################## Se adauga: Sarma CuEm 0,7-0,8mm (aproximatie), 1,6kg. Pret: 50 lei ################ NU trimit cu posta! Editat Iunie 14, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 14, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2023 Placuta cu 3792 si sarma retinute telefonic. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 29, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 La 08.06.2023 la 20:57, dumitrumy a spus: Eu am descris patania mea, asa mi-a spus tanti de acolo, asa am transmis. Nu mai veneau banii de la al treilea pachet si azi am trecut pe la posta. S-a balbait ala la monitor de era sa renunt. La un moment dat imi spune ca i-am primit. M-am tinut pe pozitie si a schimbat in "sunt la postas". Probabil ca privirea mea a exprimat ceva convingator ca a luat o cutiuta si a gasit un document acolo. Mi-a dat el banii. Deci adio pachet prin posta cu ramburs!!! ##################### PLACUTA cu BDX94 va asteapta. Link spre comentariu
George Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Exista si varianta ca rambursul sa va fie virat direct intr-un cont bancar. Aceasta optiune trebuie bifata si mentionat contul bancar in formularul de expediere a coletului. Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 10 minute, George a spus: Exista si varianta ca rambursul sa va fie virat direct intr-un cont bancar. Aceasta optiune trebuie bifata si mentionat contul bancar in formularul de expediere a coletului. Nu la posta romana! Link spre comentariu
George Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Ba da. De vreo 2 ani folosesc metoda asta. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 13 minute, RJK a spus: Nu la posta romana! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Are dreptate @George. Am trimis si eu prin Prioripost cu ramburs si virarea banilor in cont. Ce-i drept ca banii au intrat in cont mai greu dar au intrat totusi. Edit: vad ca a postat @adydep mai repede ca mine. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Se poate crea un anunt ad-hoc pe O...l...x cu bifarea transportului asigurat de ei. Se activeaza viramentul bancar pentru ramburs, curierul preia coletul de la expeditor, iar tariful e considerabil mai mic decat daca se trimite "pe cont propriu". Periodic au si promotii cu transport gratis prin curier (am luat eu zilele astea ceva destul de greu tocmai din Cluj si n-am platit nimic la curier). Rambursul intra in cont cam in doua zile lucratoare. Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Acum 9 ore, George a spus: Ba da. De vreo 2 ani folosesc metoda asta. La calculator de tarife, fara sa-ti cont la posta romana, nu este prezenta aceasta optiune, de aceea nu am stiut. Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 3, 2023 Autor Partajează Postat August 3, 2023 Doua role tresa cu datele pe eticheta. 20 lei bucata. Doar predare personala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum