Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vechituri Miticamy

dumitrumy

Postări Recomandate

Acum 1 oră, validae a spus:

Are domeniul de 0 - 7,5V sau mi se pare ?

Da, pe vremuri era considerata strict o sursa pt integrate TTL. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitrumy

97

• deneinvins

4

• zvonacfirst

4

• carageae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am mai raspuns odata la problema asta: nu merg la posta dar curierul vine la mine. Nu prea pot pleca de acasa sau sa stau la coada la posta dar pot cobori in fata blocului sa predau pachetul. Nu mai spun ca am trimis asa niste piese iar curierul mi-a spus ca urca el la apartament. Nu stiu daca a fost el mai amabil sau face parte din fisa postului. 

Link spre comentariu
Acum 33 minute, dumitrumy a spus:

Am mai raspuns odata la problema asta: nu merg la posta dar curierul vine la mine. Nu prea pot pleca de acasa sau sa stau la coada la posta dar pot cobori in fata blocului sa predau pachetul. Nu mai spun ca am trimis asa niste piese iar curierul mi-a spus ca urca el la apartament. Nu stiu daca a fost el mai amabil sau face parte din fisa postului. 

Ok. Dacă nu o ia cine a rezervat-o o iau eu. Pot vira banii în cont. Și bineînțeles ca și eu prefer curier. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Alimentator HP 65W. Le desfaceam capacele sa vad cum sunt lucrate si cu ce integrate. Daca e nevoie pot gasi si cablul de iesire original. Limiteaza la 4,3A. Cred ca mai am cateva prin cutii.

Nu merg la posta!

PRET: 20 lei

adaptor-HP22.png

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

EDIT: se adauga alimentator HP 21V 1,35A (are cablul iesire taiat la 20cm) la acelasi pret.

HP-1-35A.jpg

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
2 hours ago, dumitrumy said:

Alimentator HP 65W.

Puteti sa-mi spuneti ce dimensiuni au? Daca desfaceti capacele m-ar interesa dimensiunea sursei din interior.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Alimentator laptop HP cu fir central intrerupt, il consider un alimentator obisnuit de 120W (18,5V / 6,5A).

In sarcina trece in "generator de curent", cu ce am avut pe masa a afisat 14V la 10A.

PRET: 70 lei

Predare personala.

HP-alim22-6.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări