dumitrumy Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 1 oră, validae a spus: Are domeniul de 0 - 7,5V sau mi se pare ? Da, pe vremuri era considerata strict o sursa pt integrate TTL. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 5 ore, dumitrumy a spus: Sursa HP 6203B Retinuta pana luni. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 10 minute, dumitrumy a spus: Retinuta pana luni. Mi-a făcut cu ochii dar cum nu sunt în București...... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Am mai raspuns odata la problema asta: nu merg la posta dar curierul vine la mine. Nu prea pot pleca de acasa sau sa stau la coada la posta dar pot cobori in fata blocului sa predau pachetul. Nu mai spun ca am trimis asa niste piese iar curierul mi-a spus ca urca el la apartament. Nu stiu daca a fost el mai amabil sau face parte din fisa postului. Link spre comentariu
George Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Face parte din fisa postului. Curierul trebuie sa vina la usa sa preia coletul. La fel si cand livreaza un colet. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 33 minute, dumitrumy a spus: Am mai raspuns odata la problema asta: nu merg la posta dar curierul vine la mine. Nu prea pot pleca de acasa sau sa stau la coada la posta dar pot cobori in fata blocului sa predau pachetul. Nu mai spun ca am trimis asa niste piese iar curierul mi-a spus ca urca el la apartament. Nu stiu daca a fost el mai amabil sau face parte din fisa postului. Ok. Dacă nu o ia cine a rezervat-o o iau eu. Pot vira banii în cont. Și bineînțeles ca și eu prefer curier. Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Stati linistiti ca cel care le a rezervat nu renunta ! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 14 minute, djvas a spus: Stati linistiti ca cel care le a rezervat nu renunta ! Ma gândeam eu. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 (editat) Alimentator HP 65W. Le desfaceam capacele sa vad cum sunt lucrate si cu ce integrate. Daca e nevoie pot gasi si cablul de iesire original. Limiteaza la 4,3A. Cred ca mai am cateva prin cutii. Nu merg la posta! PRET: 20 lei >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT: se adauga alimentator HP 21V 1,35A (are cablul iesire taiat la 20cm) la acelasi pret. Editat Aprilie 21, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 2 hours ago, dumitrumy said: Alimentator HP 65W. Puteti sa-mi spuneti ce dimensiuni au? Daca desfaceti capacele m-ar interesa dimensiunea sursei din interior. Multumesc. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 107 x 47 x 30 101 x 43 x 26 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 13, 2022 Autor Partajează Postat Mai 13, 2022 Tranzistor Ge, 2N1304 30 buc Pret: 1 leu/buc Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2022 Placa componente monitor Huawei ecran curbat Pret: 50 lei Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 1, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Alimentator laptop HP cu fir central intrerupt, il consider un alimentator obisnuit de 120W (18,5V / 6,5A). In sarcina trece in "generator de curent", cu ce am avut pe masa a afisat 14V la 10A. PRET: 70 lei Predare personala. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Duminica! Pretul coboara la 50 lei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum