KISS Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Cauta singur. Poti incepe cu Neumann, Partridge, Altec, usw. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 (editat) Acum 56 minute, KISS a spus: Am pus link la Jensen care produc trafuri cu ecrane multiple, si nu sunt singurii. si apoi scrii: Acum 35 minute, KISS a spus: Cauta singur. Poti incepe cu Neumann, Partridge, Altec, usw. deci Jensen au disparut din lista! Editat Septembrie 19, 2021 de merck Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Da, asta voi face, dar amplificatorul Va ajunge la mine abia in weekendul urmator...voiam sa pregătesc piesele...de obicei cam am pe stoc. Dar nu știi niciodată...posesorul vrea sa faca din el un amplificator de bas...cred că va ieși ceva bun, alea de chitară sunt slabe pe bas, dar din cate știu astea de orgă au bas fain...om vedea, secțiunea trafului e destul de ok din poze. Link spre comentariu
KISS Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Jensen au fost deja mentionati si am impresia ca deja postezi la misto, doar ca sa te afli in treaba. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 @carageaeDaca proprietarul nu e identic cu posesorul orgii Graf & Müller mentionata mai la începutul topicului, atunci nu strica sa luati legatura cu acesta din urma. Am înteles ca vrea sa dea orga si, daca nu o reparati, va alegeti cu înca un amplificator, per total o configuratie dual mono. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 4 minute, franzm a spus: @carageaeDaca proprietarul nu e identic cu posesorul orgii Graf & Müller mentionata mai la începutul topicului, atunci nu strica sa luati legatura cu acesta din urma. Am înteles ca vrea sa dea orga si, daca nu o reparati, va alegeti cu înca un amplificator, per total o configuratie dual mono. Nu-i aceelasi amplificator. Cel de la @carageae: si de la persoana cu orga: Prima este cu vopsea lovitura de ciocan, a doua cu vopsea normala. Trafurile se prezinta intr-o stare mult mai buna in poza a doua. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Da, am observat și eu... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Terminati va rog cu contra asta legata de ecranele multiple, n-are legatura cu subiectul topicului. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 (editat) Acum 2 ore, franzm a spus: @carageaeDaca proprietarul nu e identic cu posesorul orgii Graf & Müller mentionata mai la începutul topicului, atunci nu strica sa luati legatura cu acesta din urma. Am înteles ca vrea sa dea orga si, daca nu o reparati, va alegeti cu înca un amplificator, per total o configuratie dual mono. Amplificatorul ala este conceput pentru instrument si asta va face si de acum incolo...m-as bucura daca ar putea ajunge si celalalt la mine, mi-as mai face si mie unul, m-am apucat si de bass, relativ recent. Dar deocamdata mi-am luat un HARTKE A70 pe tranzistoare...o scula super pentru bas. Dar e cam mare si greu...o sa-mi fac si un combo mai micut cu EL84 PP...etajul final in discutie va fi un bun material de studiu. Nu prea merita dual mono cu asa dinozauri...dar pentru instrument, daca nu or fi strapunse trafurile, mai pot canta inca mult si bine... EDIT: Teoretic cred ca as reusi sa repar orga aia, dar in primul rand nu as avea unde sa o depozitez, stau la bloc, apoi si daca as face-o "la cheie", nu am nevoie de asa ceva. Si orgi din astea se gasesc destule in Arad, dar nu le vrea nimeni, ca-s mari si grele...chiar o colega de serviciu are ceva Farfisa, pe lampi, fara pedale dar cu doua manuale, ar vinde-o bucuroasa dar nu mai intreaba nimeni de asa ceva....si are vreo 50kg...daca nu mai mult. E depozitata intr-un garaj bine inchis si abia am miscat-o din loc...orga e mostenire de la tatal ei, care a cantat la nunti cu ea pe vremuri. Editat Septembrie 19, 2021 de carageae add Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum