yokoono Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Are main TP.MSD.309.BPS88 (doi in unu). Barete 3x6 leduri. Toate bune. La bagare in priza ledul stb este rosu si tensiunea pe leduri este 36v. La apasare pe power ledul stb devine albastru si tensiunea pe leduri creste la 42v. Prea putin sa aprinda ledurile. Are driver OB3350CP. Pe pinul 8 (pwm/enable) tensiunea este 0v. Daca dau pe el un + extern backlightul se aprinde. Acum sunt 2 posibilitati: ori procesorul nu da comanda ori softul are o problema. Inainte de a incalzi procesorul sau a cauta soft am cautat o schema sa vad daca nu este o problema pe traseul procesor/driver leduri. Fie nu este, fie nu am vazut-o eu. O mana de ajutor se poate ?. Fara schema este aproape imposibil de "descifrat" ceva Multumesc anticipat Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Cind aprinzi backlightul este vreo imagine pe ecran? Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 (editat) Are panelul dat jos. Oricum o sa-l montez ca problema nu este de la leduri. Revin. L.E. Are imagine. Deoarece nu are antena scrie NO SIGNAL. Editat Septembrie 18, 2021 de yokoono Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Rezolvat. Am incalzit procesorul dar nici o schimbare. Am copiat continutul flashului si l-am comparat cu altul din arhiva (salvat din tv functional) si existau cateva mici diferente. Am rescris memoria cu binul din arhiva si televizorul a dat comanda pentru aprinderea backlight. Binul cu care am rezolvat problema il aveti mai jos. Multumiri pentru interes. https://files.fm/u/t5rrbd8r2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum