iuliantv Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 (editat) acum ceva 5-7 ani am vandut unei cunostiinte un tv crt philips de 51-54 cm ,inca e in stare de functionare,dar omul a pierdut telecomanda,il foloseste doar in weekend cand se duce la casa parinteasca,ideea e ca ma sunat azi dupa ce a ajuns la oras sa.i fac rost de telecomanda,nu are nici modelul tv si nici telecomanda,telecomanda e importanta pentru functiile de baza ale tv-ului,menu p-p+ v-v+,on-off ,stie cineva ce model de tv e ? mai jos un link cu o poza asemanatoare,cam cum arata tv-ul,am identificat eu ceva modele,dar nu stiu sigur daca au chassis funai,precum tv-ul vandut,stiu ca e funai deoarece eu l.am reparat..am anulat videorecorderul,,si am avut ceva de munca atunci https://www.olx.ro/d/oferta/tv-philips-cu-video-recorder-IDdSidz.html?isPreviewActive=1&sliderIndex=0 va multumesc Editat Septembrie 18, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 nu mai e nevoie,am gasit discutia meu pe forum,e funai z12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum