maxente Postat Septembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Nu clorul din apa ma deranjeaza, ca ala se duce daca lasi apa in pahar cateva zeci de secunde, un minut. Ma deranjeaza calcarul ala, mi se pare exagerat de mult in apa si oare chiar asa sa nu se formeze nisip sau pietre la rinichi de la el ? Multam celor care mi-au dat sugestii de filtre pana acum. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Eu folosesc cana filtranta cu cartuse brita. Nu mai exista clor si calcar dupa filtrare.Pun si la expresor sau in ibric cand fac un ceai si nu mai vad urma de calcar . Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 (editat) @Mihai85 pune si un link, te rog, la cana respectiva. Mersi. Editat Septembrie 18, 2021 de maxente Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 (editat) Salut, Eu folosesc cana freeways si sunt foarte multumit. Am facut cateva masuratori inclusiv clor, PH si au iesit foarte bine. https://ganoderma-cafeagano.com.ro/cana-de-purificare-a-apei PS: Se gaseste si mai ieftin pe alte siteuri. BR/Daniel Editat Septembrie 18, 2021 de Craciun Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 (editat) Cam scumpa acea cana. Parca la banii aia merge un sistem de filtre sub chiuveta. Un filtru de schimb, pentru ea, cat costa ? Editat Septembrie 18, 2021 de maxente Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Salut, Filtru ptr ea gasesti la freeways si e vreo 70 lei. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Cu banii de pe cana aia iei trei filtre Mitsubishi Cleansui.Şi le montezi direct pe robinet... Cam multă vrăjeală în reclama Freeways... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 2 ore, maxente a spus: @Mihai85 pune si un link, te rog, la cana respectiva. Mersi. Daca dai cautare “Cana filtranta Brita 3,5 litri” gasesti multe oferte. Eu am luat de la Emag. Cartuse iau cate 6 ca e mai convenabil. De vreo 4 ani folosesc. Mi se luase sa car la bidoane si apoi sa le reciclez. Link spre comentariu
Postări Recomandate