Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung 4k

grasi

Postări Recomandate

Neața am și eu o întrebarea am un samsung 4k model UE43RU7102 are ceva vechime și sau ars baretele eu am măsurat tensiunea pe invertor și mi da 310v ,e normal ? baretele sunt cu 28 leduri la 6v ledul .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

3

• codrut

1

• adrianvmx

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Daca tot ati desfacut tv-ul,puneti alimentarea si vedeti daca se aprind toate led-uri-le sau nu.

Daca ai 2 barete a cate 28 de led-uri fiecare,56x6 ce tensiune da?

Editat de codrut
Am gresit o cifra
Link spre comentariu

cred ca scrie mare pe sursa alimentare ce tensiune iti ajunge pe leduri ,300v aia sant in ,,aer,, daca e sursa curent constant ,scade in consum

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 16.09.2021 la 21:03, iuliantv a spus:

cred ca scrie mare pe sursa alimentare ce tensiune iti ajunge pe leduri ,300v aia sant in ,,aer,, daca e sursa curent constant ,scade in consum

Am si eu aceeasi problema  sursa in gol debiteaza cu fluctuatii 250 - 260 volti iar conectat la barete de leduri noi (cele vechi sunt prajite inclusiv dispersorul)  am undeva la 162 de volti  desi  in apropierea conectorului este notata o tensiune de 150 de volti  iar undeva incadrat este specificat LEDout-195v 370ma  oricum as  calcula cele 2 barete de leduri nu prea iese la tensiune ...unde gresesc sau care este defectul de imi tot arde ledurile.

Editat de adrianvmx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări