dem3ntor Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Buna ziua! Am acest monitor/tv si acum ceva timp l-am pensionat ca afisa dungulite. Acum, la o curatenie am spus sa ii mai dau o sansa, dar in interior totul 'pare' sa fie ok Nu am experienta cu astfel de defecte, merita sa imi dau corigenta pe el? Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Nu cred ca sunt sanse sa fie salvat,are dungi si verticale si orizontale. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Se poate salva acest display, pune o poza in zona unde vine panglica de la main la placa LVDS si te ajut sa rezolvi problema Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Se poate salva acest display, pune o poza in zona unde vine panglica de la main la placa LVDS si te ajut sa rezolvi problema Bineinteles ca se poate repara, dar omul a spus clar ca nu are expierienta......................................................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum