Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la sunet Samsung lcd LE32R81B

alexsimi

Postări Recomandate

Buna ziua , 

Am o problema cu sunetul la tv -ul meu Samsung lcd LE32R81B cand il pun in functiune se duce sunetul pe la 150% ( nici macar nu are atat este doar pana la 100% )foarte tare si este foarte deranjabil dar apas tasta de volum mic si usor usor pot sa il reglez dupa acesta nu mai am probleme daca il inchid si il deschid  din nou apare acesta problema .

Va rog sa ma ajutati cu o explicatie un sfat  sa stiu daca mai merita sa il repar .

Cu respect !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexsimi

6

• validae

3

• dan cod

2

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Stai să înţeleg, cum apare volumul de 150% când el avea doar 100% înainte ? Poţi pune o mică filmare ? Cred că e ceva soft corupt, dacă nu cumva ai butonul Vol+ de pe tv blocat sau face aleator contact singur.

Link spre comentariu
Acum 22 ore, validae a spus:

Stai să înţeleg, cum apare volumul de 150% când el avea doar 100% înainte ? Poţi pune o mică filmare ? Cred că e ceva soft corupt, dacă nu cumva ai butonul Vol+ de pe tv blocat sau face aleator contact singur.

Buna Dimineata ,

Cand dau volumul la maxim apare cifra 100 pe banda de volum  asta inseamna ca este la maxim volumul, asta era cand tv -ul functiona corect acum, arata 150 si in acel moment apasa tasta de volum si il las pe la 20-30 volumul dupa care nu mai am niciun fel de probleme decat a doua zi cand ai dau drumul iar . Cred ca maine am sa revin si cu o filmare ca este mai bine asa !

Multumesc frumos !

Cu respect .

Link spre comentariu
Acum 21 ore, dan cod a spus:

Treaba e clara. Memorie 24c256 noua cu dump bun și va merge. Este tipic. 

Buna Dimineata ,

Va multumesc pentru raspuns , dar nu sunt in domeniu si chiar nu inteleg nimic din raspunsul dvs ,daca se poate sa explicati mai pe larg !

Cu respect .

Link spre comentariu
Acum 7 minute, validae a spus:

Dacă nu aveţi treabă cu electronica, duceţi televizorul la un depanator.Cred că nu întrebaţi un croitor cum se strâmtează pantalonii şi-i faceţi singur apoi...

Like

Link spre comentariu
Acum 40 minute, validae a spus:

Dacă nu aveţi treabă cu electronica, duceţi televizorul la un depanator.Cred că nu întrebaţi un croitor cum se strâmtează pantalonii şi-i faceţi singur apoi...

Bună ziua ,

Nu cred că am fost bine înțeles ,dacă citeați mai atent primul meu mesaj era următorul  -  "Vă rog sa ma ajutați cu o explicație un sfat  să știu dacă mai merită să îl repar " .

despre asta era vorba și probabil si un verdict din partea dvs a tuturor, nici cum sa repar eu tv-ul , alte persoane specialiști in domeniu a spus ca ar fi sursa si tot asa .

Am crezut că aici voi primi un ajutor constând în a afla ce are si dacă mai merita sa il repar !

Multumesc ! 

Link spre comentariu

Acum că probabil ai primit răspunsul așteptat, aș zice că întrebarea e greșit formulată. 

Dacă merită să-l repari sau nu e decizia ta. Pe forum ți se poate spune dacă e reparabil și dacă reparația e complicată (recte scumpă). 

Acum că știi cam ce are, cauți un meseriaș, îi ceri o estimare de preț și decizi dacă merită. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, validae a spus:

Merită reparat.Dacă doar asta era întrebarea.Şi nu ar trebui să coste foarte mult reparaţia.

Multumesc frumos celor care au contribuit la această discuție .

Acum că lucrurile sunt lamurite ( eu așa cred ) ar fi bine să găsesc un meseriaș așa cum spune domnul Liviu M.

Cu respect .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări