Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrolux ESL5330LO

electronix_2006

Postări Recomandate

Buna ziua detin aceasta masina de spalat vase Electrolux esl5330lo Typ:GHE623CB3.In prima faza a dat eroare I50. Cautand pe net ,am aflat ca este vorba de o pompa de circulare.Am decoperit ca rotorul pompei era deplasat si nu se mai putea roti .Am montat pompa la loc dar eroarea persista.Am hotarat sa cumpar o pompa noua .Am montat pompa noua si surpriza ,da aceiasi eroare I50.Va rog daca ma puteti ajuta sa repar aceasta masina de spalat vase .

Codul pompei:VSM-E20A0 VDA.
PS:Am schimat si ci GIPN3H60.
Are doua ci de acest fel ,iar din verificari unul din cele doua ci se ocupa de controlul pompei.Va multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electronix_2006

2

Top autori în acest subiect

La 15.09.2021 la 10:28, electronix_2006 a spus:

Buna ziua detin aceasta masina de spalat vase Electrolux esl5330lo Typ:GHE623CB3.In prima faza a dat eroare I50. Cautand pe net ,am aflat ca este vorba de o pompa de circulare.Am decoperit ca rotorul pompei era deplasat si nu se mai putea roti .Am montat pompa la loc dar eroarea persista.Am hotarat sa cumpar o pompa noua .Am montat pompa noua si surpriza ,da aceiasi eroare I50.Va rog daca ma puteti ajuta sa repar aceasta masina de spalat vase .

Codul pompei:VSM-E20A0 VDA.
PS:Am schimat si ci GIPN3H60.
Are doua ci de acest fel ,iar din verificari unul din cele doua ci se ocupa de controlul pompei.Va multumesc

Buna ziua .Ma poate ajuta cineva cu modul de reset pentru aceasta masina de spalat vase ?Se pare ca trebuie stearsa eroarea din procesor prin secventa de reset.Va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări