electronix_2006 Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Buna ziua detin aceasta masina de spalat vase Electrolux esl5330lo Typ:GHE623CB3.In prima faza a dat eroare I50. Cautand pe net ,am aflat ca este vorba de o pompa de circulare.Am decoperit ca rotorul pompei era deplasat si nu se mai putea roti .Am montat pompa la loc dar eroarea persista.Am hotarat sa cumpar o pompa noua .Am montat pompa noua si surpriza ,da aceiasi eroare I50.Va rog daca ma puteti ajuta sa repar aceasta masina de spalat vase . Codul pompei:VSM-E20A0 VDA. PS:Am schimat si ci GIPN3H60. Are doua ci de acest fel ,iar din verificari unul din cele doua ci se ocupa de controlul pompei.Va multumesc Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Septembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2021 La 15.09.2021 la 10:28, electronix_2006 a spus: Buna ziua detin aceasta masina de spalat vase Electrolux esl5330lo Typ:GHE623CB3.In prima faza a dat eroare I50. Cautand pe net ,am aflat ca este vorba de o pompa de circulare.Am decoperit ca rotorul pompei era deplasat si nu se mai putea roti .Am montat pompa la loc dar eroarea persista.Am hotarat sa cumpar o pompa noua .Am montat pompa noua si surpriza ,da aceiasi eroare I50.Va rog daca ma puteti ajuta sa repar aceasta masina de spalat vase . Codul pompei:VSM-E20A0 VDA. PS:Am schimat si ci GIPN3H60. Are doua ci de acest fel ,iar din verificari unul din cele doua ci se ocupa de controlul pompei.Va multumesc Buna ziua .Ma poate ajuta cineva cu modul de reset pentru aceasta masina de spalat vase ?Se pare ca trebuie stearsa eroarea din procesor prin secventa de reset.Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum