cornel1962 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Azi , mi-a venit acest tv cu lipsa st-by. Este acea sursa la care explodeaza TNY-ul din sursa de st-by si ia la pachet si trafo choper ( 715G3308-2 ). De curand, cineva a postat aici pe forum un magazin in Romania, de unde as putea comanda acest traf. si nu mai gasesc postarea. Stie cineva ??? Cod trafo este PT-009601-3 . Multumesc ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 (editat) domnul Badila Vasile din Alba Iulia are anunturi cu barete led ,in mare parte,pe lajumate ,publi24, Editat Septembrie 14, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 9 minute, iuliantv a spus: domnul Badila Vasile din Alba Iulia are anunturi cu barete led ,in mare parte,pe lajumate ,publi24, Multumesc, o sa intru si caut acolo...! Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 (editat) aveti aici oferta dumnealui ,barete led si unele componente ,ic,trafuri.........sant in capatul listei,cu date de contact....... https://files.fm/u/6ttzzt9fv Editat Septembrie 14, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 29 minute, iuliantv a spus: aveti aici oferta dumnealui ,barete led si unele componente ,ic,trafuri.........sant in capatul listei,cu date de contact....... https://files.fm/u/6ttzzt9fv Inca odata multumesc !...oferta d-lui Badila o aveam si eu (din Ianuarie 2021 ) si este traful trecut si acolo, dar nu mi-am adus aminte unde l-am vazut ! Televizorul l-am rezolvat cu o sursa de la un DVD, dar este necesar unul pe stoc. Multa sanatate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum