dany Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Dupa cum zice si titlul...ma intereseaza pentru acest proiect de sub. http://www.danmarx.org/audioinnovation/tcsounds.html ma intereseaza daca a mai realizat cineva acest subwofer, si ce dif ar fi bun pentru acesta? Bine-nteles care sa se gaseasca in romania si sa nu depaseasca 100ron,de preferabil sa fie SAL sau Blue tech Link spre comentariu
Noobsound Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 difuzor de 15" sa nu depaseasca 100 ron nu stiu daca gasesti.... Link spre comentariu
dany Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Ce parere aveti ? ar fi ok un hp 15w? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Dc preferi sa fie Sal sau Bluetech? Din cauza bugetului sau din alte motive? Link spre comentariu
dany Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 ce parere aveti de hp 15 de la Pa. ? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 S-a mai discutat.Ala este un wofer ieftin care-si face f bine treaba la pretul sau si cam atat.Cu 1 mil nu ai sa gasesti un dif decent,poate doar sh.Daca vrei sa il folosesti in casa pt completarea unor sateliti,ori mai strangi ceva bani si iti iei un beyma,tonsil sau chiar ceva din gama auto(un jbl,infinity,dls...,se gasesc destule pe la publicitate in alte forumuri,noi,sh),de ce nu si de 12".Daca vrei sa faci galagie atunci ia haspeu,da sa nu ai mari pretentii de subbas sau cutii minuscule. Intr-o camera ajunge si 10",pt un om sanatos si cu urechile intregi. Daca nu ai diful ala care a fost folosit in proiect,reproducerea proiectului fara ajustari dupa diful folosit nu duce decat la o lada bubuitoare,posibil defectarea noului dif,sunet imbacsit si de kko.Cel mai bine ar fi sa cauti un wofer decent si sa-i faci cutia cum trebuie,in definitv ala e un amarat de BR. Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 un 10'' auto bun e mai mult decat suficent,foloseam intro perioada un Hertz,nu mi stiu ce model in cutie de la ei cu tot si dadeam cu un ipa 400 in el,si pica camera,numa ca nu o se incadreze in un mil,io am dat 4,5 mil pe el da zic ca sio meritat toti bani,poate nu avea spl foarte mare da compensa cu putere si gabari redus Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 la 1 mil gasesti magnat expres 10 cred ca iti ajunge si ala Link spre comentariu
dany Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 la 1 mil gasesti magnat expres 10 cred ca iti ajunge si ala a crescut bugetu la 2 mil :snakeman: ,eu vreau sa folosesc cva de 15'',dupa proiect.momentan am pus ochii pe hp15 de la kon,dar nu stiu daca hp15 ar fi cel mai bun pentru proiectul acesta.Dupa parerea voastra sunt alte difuri de 15'' care sa sune mai bine decat hp15 si sa se incadreze in buget? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 La 2 mil poti sa iei magnat xpress care cere cutie de cam 100 l! Link spre comentariu
dany Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 La 2 mil poti sa iei magnat xpress care cere cutie de cam 100 l!am gasit magnat expres 1500(dak nu ma insel) de 15' zice ca are 600w,la 2 mil cu garantie Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 magnat expres15, de 15' duce 220W rms, asa zice si producatorul, valoarea aia de 600w sigur e maxima, nici macar valoare program nu e.putera maxima data de producator este de 450w(program adica). Link spre comentariu
dany Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 magnat expres15, de 15' duce 220W rms, asa zice si producatorul, valoarea aia de 600w sigur e maxima, nici macar valoare program nu e.putera maxima data de producator este de 450w(program adica).220w sa fie,daca ar fi sa alegeti voi pentru sub. ce ati alege HP sau Magnat? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Pentru casa e mai bun magnatul ,chiar daca are spl mai mic el coboara mai bine in frecventa ca hp si fiind difuzor de 15 cu xmax maricel o sa miste ceva aer ! Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Personal nici unul :smt001, dar tu ia magnatu,ca celalalt nu huruie(pardon,nu 'coboara' ) prea bine si e si urat :smt003 .Sau vrei sa faci subwofer cu woofer? :smt017 :pottytrain5: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum