remus-gabriel Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Am cumpărat un S10+ sh dar fara încărcător și am constatat că dacă îl conectez la încărcătorul meu de s10 simplu nu incarca rapid. Am incercat și cu alte două încărcătoare de Samsung pe 15 w de prin casa, tot așa. M.am gândit că poate or fi de vina cablurile pt că le.am mai schimbat. Dar unul dintre ele am impresia că tot e original. In schimb, ca și surpriza, se incarca fast cu încărcătorul de S20 al fiului meu care e pe 25w. Eu știu că din fabrica nu vine cu acest încărcător ci cu cel mai mic de 15w. Oare daca ar fi defect și nu incarca cu 15 să aibă cum forțat sau ceva de genul cu 25? Mufa de alimentare pare ok pt că l.am desfacut in spate. Am sa scot și placa sa o cercetez și pe verso dar as vrea sa știu ce părere au cei care or fi mai trecutul prin așa ceva. Mulțumesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Cine nu are treaba își face! Daca se încarcă, cu unele alimentatoare chiar rapid, atunci te maninca undeva să-l strici? De unde știi ca folosind alimentatorul de 25W nu se încarcă la 15W doar, asa cum consideri ca trebuie??? Link spre comentariu
remus-gabriel Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 13 minute, sesebe a spus: Cine nu are treaba își face! Daca se încarcă, cu unele alimentatoare chiar rapid, atunci te maninca undeva să-l strici? De unde știi ca folosind alimentatorul de 25W nu se încarcă la 15W doar, asa cum consideri ca trebuie??? Ai dreptate. Firește că în cea mai mare parte zic și eu la fel că ține. Mă gândeam numai că dacă aș vinde telefonul peste câteva luni, când poate voi lua altul, viitorul cumpărător ar putea avea obiecții că de ce nu incarca cu altul de îl are el prin casă și că de ce are tel un încărcător peste specificațiile lui. Acum știu că poate fi și o paranoia mea dar.... Multumesc pentru răspuns! Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Exista ampermetru pe usb-c, ai folosit sa vezi cat trage din retea exact ? Link spre comentariu
remus-gabriel Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 28 minute, modoran a spus: Exista ampermetru pe usb-c, ai folosit sa vezi cat trage din retea exact ? Am incercat cu un stick. Se incarca pe 5v și 0.5 amperi. Cam puțin. Asta e încărcare clasica, nu fast. In schimb dacă îl bag in încărcător de s29 se incarca fast. Dar nu pot măsura deoarece stickul ampermetru are mufe usb din cele mari, nu are micro usb C la ambele capete. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Aparat de masurat puterea direct din priza și verifici cu el. Nici sa nu-ți treacă prin cap sa pui un tester de USB dedit dacă-i dedicat pt ca telefoanele cind trec pe încărcare rapida comanda încărcătorul sa modifice iesirea la 9V sau chiar 12V și vei arde testerul. Sint mai multe standarde de încărcare rapida. Dacă încărcătorul este făcut pt alte standarde decit telefonul atunci ramine pe încărcarea standard USB. Link spre comentariu
remus-gabriel Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 14 minute, sesebe a spus: Aparat de masurat puterea direct din priza și verifici cu el. Nici sa nu-ți treacă prin cap sa pui un tester de USB dedit dacă-i dedicat pt ca telefoanele cind trec pe încărcare rapida comanda încărcătorul sa modifice iesirea la 9V sau chiar 12V și vei arde testerul. Sint mai multe standarde de încărcare rapida. Dacă încărcătorul este făcut pt alte standarde decit telefonul atunci ramine pe încărcarea standard USB. Nu am inca un asemenea tester direct pt priza. Am riscat puțin cu cel usb dar era unul mai vechi și nu îmi pasă prea mult de el. Mulțumesc frumos pt timpul acordat și răspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum