bobomarc Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 (editat) Salut,amtelecomanda din imagine,cumparata de aici dupa forum,am tot cautat pe net si nu am gasit nimic de programare,poate ma ajuta cineva, https://imgur.com/a/My2KPQY Editat Septembrie 10, 2021 de bobomarc greseala Link spre comentariu
gabiTV Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Pai nu se programeaza . Este o telecomanda dedicata P1691 , care emite in cod RC5 . Link spre comentariu
bobomarc Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Adica nu are nici o treaba cu o telecomanda tv? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 46 minute, bobomarc a spus: Adica nu are nici o treaba cu o telecomanda tv? Ba da. Dedicata la unele modele, nu universala. Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 41 minute, bobomarc a spus: Adica nu are nici o treaba cu o telecomanda tv? Este o telecomanda tv , functiona pe multe tv-uri cu tub , unele samsunguri din perioada anilor "90 , unele goldstar , recor si altele care in principal se bazau pe acelasi procesor . La lcd -led putin probabil sa functioneze in mod normal . Link spre comentariu
bobomarc Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Am inteles,multumesc,nu ma ajuta cu nimic,daca ii trebuie cuiva sa imi trimita pm cu adresa ,o trimit gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum