Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar 2 memorii calculator

dan-a2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

16

• iuliantv

5

• Shambala

4

• adydep

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

faceti un update de bios ,cu memeriile vechi,si s.ar putea sa aveti surprize,sa mearga mai mult,v.o spun din propia experienta,dar tot din propiai experienta va spun ca daca nu suporta mai mult ar trebui sa vada cat suporta,deci ar trebui sa mearga dar ca o afiseaza mai mica,nu stiu daca toate se comporta la fel

Link spre comentariu

deobicei se face usor din windows,un exe,next,next.....daca sant probleme cu reteaua electrica folositi un ups cu baterie cat de cat buna,si asigurati-va ca bateria bios,are un minim de 2.9-3v,eu personal faceam update cu ultima versiune, la mai tot ce era pc ,laptop,tv,ca nu cumva sa.l mance nasul pe propietar si sa vina cu el busit,unele modele mai vechi,au memoria pe soclu,si puteti face un bakup,de bin sa fie pentru orice eventualitate,daca nu ma insel cu rt 809h faceam bakup fara sa dau jos memo

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Merita incercat un upsate de BIOS, dar in cazul dvs. nu cred ca o sa rezolve problema.

Din datele de aici https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/thinkcentre_bios/2rjy64usb.txt

reiese ca nici unul din versiuni nu are mentionat ca rezolva compatibilitatea modulelor de memeorie.

Oricum, puteti incerca, propunerea mea este ca alimentarea calculatorului sa-l faceti cel putin pe perioda reprogramarii din UPS, asta ca sa nu se intrerupa alimentarea in timpul programarii.

Daca optati pentru varianta de sub windows incercati sa inchideti toate programele active, dupa care sa dati drumul BIOS update.

Succes!

Link spre comentariu

Am probat memorii de 2g 667 si merge foarte bine calculatorul ..

Multumesc userilor Adydep ,Den ,Kari si tuturor care au incercat sa ma ajute ..

Memoriile de la Adi vor ajunge la  ,,kari ''

Se poate sterge topicul .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări