adydep Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Nici cu una singură nu merge? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Nu ,se pare ca merge maxim 1g pe slot .. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 faceti un update de bios ,cu memeriile vechi,si s.ar putea sa aveti surprize,sa mearga mai mult,v.o spun din propia experienta,dar tot din propiai experienta va spun ca daca nu suporta mai mult ar trebui sa vada cat suporta,deci ar trebui sa mearga dar ca o afiseaza mai mica,nu stiu daca toate se comporta la fel Link spre comentariu
daniel_ac Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Ce versiune de bios are placa? Ultima versiune scoasa de cei de la lenovo este 2RKT64A din 01/04/2014 https://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds013940-flash-bios-update-thinkcentre-m57-m57p Merita incercat un update de bios Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) Maine va pot spune; .din pacate nu am facut niciodata update de soft si mie frica sa nu.l stric de tot.. Editat Septembrie 26, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) deobicei se face usor din windows,un exe,next,next.....daca sant probleme cu reteaua electrica folositi un ups cu baterie cat de cat buna,si asigurati-va ca bateria bios,are un minim de 2.9-3v,eu personal faceam update cu ultima versiune, la mai tot ce era pc ,laptop,tv,ca nu cumva sa.l mance nasul pe propietar si sa vina cu el busit,unele modele mai vechi,au memoria pe soclu,si puteti face un bakup,de bin sa fie pentru orice eventualitate,daca nu ma insel cu rt 809h faceam bakup fara sa dau jos memo Editat Septembrie 26, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
hixpp02 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Merita incercat un upsate de BIOS, dar in cazul dvs. nu cred ca o sa rezolve problema. Din datele de aici https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/thinkcentre_bios/2rjy64usb.txt reiese ca nici unul din versiuni nu are mentionat ca rezolva compatibilitatea modulelor de memeorie. Oricum, puteti incerca, propunerea mea este ca alimentarea calculatorului sa-l faceti cel putin pe perioda reprogramarii din UPS, asta ca sa nu se intrerupa alimentarea in timpul programarii. Daca optati pentru varianta de sub windows incercati sa inchideti toate programele active, dupa care sa dati drumul BIOS update. Succes! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Versiunea este 2rkt61aus din 08/24/2009 , am incercat ceva dar zice ca programul nu s-a instalat corect .. Acum astept de la cineva memorii de 1g sa vedem daca merge.. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Sper ca nu mai montati memorii de 800, ci de 667 sau 533 daca vreti sa si mearga. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 A se citi ce scriu cei de la Crucial despre viteza memoriilor, in cazul de față DDR2. https://www.crucial.com/support/memory-speeds-compatability Link spre comentariu
kari Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Caut si testez azi doua memori pt dvstra. Din discutii vad ca aveti nevoie de module de 1G PC2 5300 ideal si maxim ce merge acolo. Cu siguranta am, Revin cu vesti. Link spre comentariu
kari Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Aici sunt memoriile dvs. https://kari.sunphoto.ro/DDR2 Memeoriile au fost introduse in PC si functioneaza perfect. Am incercat sa fac teste dar oricum numi arata denumirea modulului ca sa certific un lucru Daca credeti ca sunt ok astept detalii PM Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Am probat memorii de 2g 667 si merge foarte bine calculatorul .. Multumesc userilor Adydep ,Den ,Kari si tuturor care au incercat sa ma ajute .. Memoriile de la Adi vor ajunge la ,,kari '' Se poate sterge topicul . Link spre comentariu
Postări Recomandate