Darius_Tm Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 (editat) Cumpar dispozitiv numerom 306 de afisare electronica a cotelor la masini unelte, traducatoare ,rigla inductosyn si cap/cursor de citire . Pozele atasate sunt gasite pe internet. Am 3 bucati dar valoarea afisata creste in mod continuu chiar daca nu este conectata rigla si capul, daca este cineva ce stie sa le repare imi puteti trimite mesaj. Multumesc, Editat Septembrie 9, 2021 de Darius_Tm Link spre comentariu
Mitica M. Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Cauta in electronist in zona ta, sursa pare una clasica liniara, "citirea traductorului" si "adaptarea marimilor electrice" aparent e facuta cu AO-urile dip8 si partea de numarare/afisare este realizata cu TTL-uri. Ce vreau sa spun e ca nu pare un circuit foarte complicat. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Vezi daca nu te ajuta unmoderator sa iei legatura cu @capabilu Link spre comentariu
Darius_Tm Postat Aprilie 13, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2022 inca valabil Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Am 3 buc dați-mi o adresa demail pt poze Link spre comentariu
Postări Recomandate