augustinn Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Sanatate ! Ma puteti ajuta cu o schema pentru acest tv ? Sursa este cu CQ0765RT . sunet : TDA7297 , BV: stv9302b . trafo linii : BSC24-N0398 procesor tip smd TDA 12122H In secundar am doar tensiunea de 15v care alimenteaza finalul audio , Restul tensiuniilor sunt 0v Am inlocuit in sursa electroliticii . Deocamdata alte componente defecte nu am gasit Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 decuplati b+ spre trafo linii,sursa defecta nu cred ca ar scoate doar 15v ok,si restul caput,acolo ori e intrerupta dioda pe b+ sau rezistenta ,ori e gatuita,asa daca nu sant defecte ,,mecanice,, rupturi ,lipituri reci............ Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Vezi attach ... Kenstar.pdf Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Bună ziua, eu am întâlnit la acest model de tv tensiunea U1 blocată din cauza tansformatorului de linii adică înfășurarea prin care se alimentează finalul linii era scurcircuitata cu cealaltă înfășurare, U1 (108v),, închizând-se,, la masă prin acea înfășurare, toate cele bune Cosmin. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Acum 30 minute, Cosmin Marian a spus: Bună ziua, eu am întâlnit la acest model de tv tensiunea U1 blocată din cauza tansformatorului de linii adică înfășurarea prin care se alimentează finalul linii era scurcircuitata cu cealaltă înfășurare, U1 (108v),, închizând-se,, la masă prin acea înfășurare, toate cele bune Cosmin. cam asta i.am zis si eu prin b+ tensiune ,,gåtuitå,, nu am vrut sa.i dau mura-n gura,ca toti am invatat din practica multe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum