Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Kenstar S2001CUT

augustinn

Postări Recomandate

Sanatate ! Ma puteti ajuta cu o schema pentru acest tv ?

Sursa este cu CQ0765RT . sunet : TDA7297 , BV:  stv9302b . trafo linii : BSC24-N0398  procesor tip smd TDA 12122H

In secundar am doar tensiunea de 15v  care alimenteaza finalul audio , Restul tensiuniilor sunt 0v

Am inlocuit in sursa electroliticii . Deocamdata alte componente defecte nu am gasit 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• tehtronics

1

• Cosmin Marian

1

• augustinn

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

decuplati b+ spre trafo linii,sursa defecta nu cred ca ar scoate doar 15v ok,si restul caput,acolo ori e intrerupta dioda pe b+ sau rezistenta ,ori e gatuita,asa daca nu sant defecte ,,mecanice,, rupturi ,lipituri reci............

Link spre comentariu

Bună ziua, eu am întâlnit la acest model de tv tensiunea U1 blocată din cauza tansformatorului de linii adică înfășurarea prin care se alimentează finalul linii era scurcircuitata cu cealaltă înfășurare, U1 (108v),, închizând-se,, la masă prin acea înfășurare, toate cele bune Cosmin. 

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Cosmin Marian a spus:

Bună ziua, eu am întâlnit la acest model de tv tensiunea U1 blocată din cauza tansformatorului de linii adică înfășurarea prin care se alimentează finalul linii era scurcircuitata cu cealaltă înfășurare, U1 (108v),, închizând-se,, la masă prin acea înfășurare, toate cele bune Cosmin. 

cam asta i.am zis si eu prin b+ tensiune ,,gåtuitå,, nu am vrut sa.i dau mura-n gura,ca toti am invatat din practica multe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări