gogoo Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Salut.Vreau si eu sa fac niste scheme simple cu leduri (licurici etc...) in care imi trebuie si rezistori.Intrebarea e cum ma duc sa cer la magazin un rezistor,si cum sa masor rezistorii cu aparatul de masura cand pe un rezistor sun 4 culori si pe altu doar 3 Si va rog ceva.Pana invat cum sta treaba cu piesele spuneti-mi si mie ce piese imi trebuiesc in schemele acestea (mai putin schemele in care se foloseste curent mai mare de 30 V )Va rog mult.Multumesc Schemele aici! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Hotaraste-te. Rezistori sau tranzistori? E o diferenta fundamentala. Aia cu cilori sunt rezistori. Era pe undeva prin forum si codul culorilor. Link spre comentariu
gogoo Postat Octombrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Era vb de rezistori .Scz. Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 In partea de sus a paginii ai un "search" cu care gasesti mult mai repede raspuns la multe intrebari. Daca l-ai fi folosit ai fi gasit topicul despre codul culorilor: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=16462 :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum