Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce componenta este aceasta, sot23-5, smd marking DK7z??

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• OmuGabi

4

• zsjkuki

2

• UDAR

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am bobina, cred ca pe pinul 5 intra un Vin decuplat cu C la masa, si pe pinii 1,3 este formata o retea divizoare de rezistente 103, din fiecare nod pleaca un condensator la masa pentru decuplare si 1 iesire catre o parte a montajului. Trotineta are un  power/on dar tot din butonul ala se pot seta 3 viteze, ma gandesc ca acest circuit se ocupa de selectarea vitezei 1,2,3.  Cred ca are un pin care la trecerea din low in high comanda trecerea iesirilor 1, 2, 3, si revenire la 1. Ceva ca un Max834 dar cu alta functionalitate.

Link spre comentariu

Multumesc pentru solicitudine. Lipseste reteaua de rezistente dintre 1 si 3. Am cumparat trotineta asta, defecta fiind, in speranta ca o pot repara. Aici pe placuta asta este defectul, am gasit un 1n4148 pocnit. Mai trebuie sa sap, ma gandesc sa fac niste legaturi provizorii si sa incep sa testez functionarea restului elementelor active de pe placa. am un P-chanel mosfet care se ocupa de activarea intregului ansamblu, am 2 convertoare dc/dc, am un TM1620 care se ocupa de afisaj si mai am un modul bluetooth. Plus dracenia asta de DK7z care pare pocnit, la pinul 4 lipseste un coltisor din capsula si pe capatul lateral, tot la pinul 4 este iesit un pic plasticul in exterior.  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări