nasturica Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Primar 240 volti secundar 6 tensiuni separate precizie 2% sectiune 20cmp aproximativ ,curent de mers in gol minim deci spire pe volt corecte nu economie 0761870914 ofer 200 ...250 ron. Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Prea puține date.... valori curenți, tensiuni.... ecran primar/secundar, ecran exterior.... există dimensiuni critice... etc,etc... Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Ce tensiuni si curenti au secundarele? Link spre comentariu
nasturica Postat Septembrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Daca se poate executa ofer si detaliile si banii. Link spre comentariu
gigimargaus Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Nu stiu daca va intelegeti la bani si la "dead line", dar eu am colaborat cu flomar60 si am fost foarte multumit. A realizat pentru mine doua trafuri de peste 350VA, cu mai multe infasurari, la gabaritul cerut de mine( trebuia sa intre intr-o anumita cutie). Parolist, comunicare excelenta, executie foarte buna. Si sunt cusurgiu. Recomand. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum