florinmar Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 (editat) Buna ziua am acest final ars și nu-l găsesc după serie poate găsim un echivalent piesa este in poza Editat Septembrie 7, 2021 de florinmar Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 (editat) Este aici http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=113716 *Mi se pare că merge în locul lui și TB2904 sau din seria TDA738X ,dar cu ceva manevre pe la pinii ”MUTE” și ”STAND BY”.* Editat Septembrie 7, 2021 de adydep Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 https://www.ic-components.ro/products/NXP-Semiconductors-Freescale/70009AR.jsp Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Mulțumesc am sa incerc la super electronic Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 2 minute, florinmar a spus: Mulțumesc am sa incerc la super electronic Nu ar strica masurate firele si difuzoarele ,sa nu cumva sa aiba scurt sau legatura la masa.... Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 45 minute, Усилитель a spus: Nu ar strica masurate firele si difuzoarele ,sa nu cumva sa aiba scurt sau legatura la masa.... Salut difuzoare sun bune problema este că are un bâzâit și păcănit in difuzoare un canal e mort se supra încălzește în gor Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 (editat) Verificati si firele de legatura s nu fie vreunul ros ,sa faca atingere cu sasiul masinii .. Editat Septembrie 7, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
florinmar Postat Septembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Am sa verific Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 7 ore, florinmar a spus: Salut difuzoare sun bune problema este că are un bâzâit și păcănit in difuzoare un canal e mort se supra încălzește în gor Ce tensiune are pe pinii difuzoarelor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum