Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Internet bagat pe gat de Romtelecom

Postări Recomandate

@yo2mhj, Ornange a facut la fel. Am mai luat un telefon de la ei, la oferta, dar mi-au mai dat o cartela pre-pay, dar nu mai pe 6 luni. Dupa sase luni, puteam anula cartela oricând.

Sharky, nu te mai certa cu ei, ca e degeaba. Acum merge legal si acceptul telefonic. Daca, la convorbirea cu ei, spui ca accepti conditiile, aia e. E drept, iti trimit, via e-mail, un contract si daca in termen de nu stiu câte zile, parca 3, nu ai obiectii si nu il refuzi, se considera acceptat, deci bun de plata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 16 ore, icar a spus:

E drept, iti trimit, via e-mail, un contract si daca in termen de nu stiu câte zile, parca 3, nu ai obiectii si nu il refuzi, se considera acceptat, deci bun de plata.

Pe principiul ăsta pot să le trimit şi eu cîte 40 de contracte pe zi prin email şi, dacă nu răspund, o să-i consider buni de plată. Nu? :)

Link spre comentariu

La gaz si la electrica a fost nevoie sa dau reply la mail.

Pana una alta mama le a trimis un mail in care a cerut contractul si alte detalii.

Pt ca in scris nu a ramas NIMIC.

A mai adaugat ca e de acord sa plateasca pretul intreg pe lunile folosite dar nicidecum tot contractul.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Romtele(la)com se chema parcă Telekom adică tot tele(la)kom. Au asmuțit pe unii cu nume englezesc pompos - "agenția de recuperare a debitelor extraordinare și pleni-impotențiare". Traduci cu gugle și cauți după primele 4 inițiale. "acod nuștiucum". Ăștia vânează chestii băgate pe gât în trecut cu forța.

Link spre comentariu

Auzisem ceva de preluarea (Rom)Telekom de către Orange, dar nu știam că s-a și realizat.

Oricum, felul în care am fost tratat de către cei de la Telekom la expirarea perioadei contractuale m-a făcut să plec fără să mă uit înapoi.Bănuiesc că s-a schimbat doar patronul, cățeii sunt tot ăia...deci aceeași Mărie cu altă pălărie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări