cojoceaaurel1967 Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Va salut.e tv--ul meu si nu vreau sa-l inlocuiesc,functioneaza destul de bine dupa 18 ani aproape.Am avut probleme cu sunetul,aparea mai tarziu cca 10 min a fost dinSTV2248 lipituri reci am mai intalnit si la alte tv-uri.Am rezolvato cu sunetul dar....surpriza nu mai afiseaza osd-urile,apare o dunga ingusta!La volum arata jumatate din bara.Am verificat lipiturile sunt ok,sa fi picat stv-ul?Am citit undeva dar la un sasiu de Beco parca,ca la pinul 49 este un c-u de 1nano,care face defectul asta!M-am uitat pe placa nu l-am vazut,nu l-am vazut eu dar poate este si e in alta parte!Ati mai intalnit asa ceva??Astept pareri,sfaturi.Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Chiar vrei ajutor? Orion de care? Sașiu? O poza cu placa? Nimic? Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 (editat) Probabil PT90. Editat Septembrie 3, 2021 de adydep Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Poate fi și beko și pt90 și vestel dar.... Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2021 1 oră în urmă, dan cod a spus: Chiar vrei ajutor? Orion de care? Sașiu? O poza cu placa? Nimic? Buna dimineata!Aveti dreptate am avut impresia ca am scris Orion model P2010 MT Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Mai verifica odată liiturile la stv. Sigur ceva nu e în regula. Nu știu sa fi întâlnit stv cu defect de osd. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 (editat) intåi de toate un dump,daca nu sa nu fie un defect de bv sau bh sau sincro h ,sincro v,as incepe cu condesatori si diode bv stiu ca am intalnit odata o ciudatenie la un tv si buba era in procesor parca ,nu mai scotea procesorul osd green ,si am facut o punte intre 2 iesiri osd green l-am pus pe blu ,izoland pinul gren procesor ce numai genera osd,am obtinut un osd mai colorat ,dar perfect vizibil,daca nu ma insel procesorul era st195...... din vestitul vestel 11ak30,din tv-ul unui vecin ce fusese traznit,la mine era osd doar partial,anumite inscrisuri si bare nu mai erau vizibile Editat Septembrie 3, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2021 1 oră în urmă, iuliantv a spus: intåi de toate un dump,daca nu sa nu fie un defect de bv sau bh sau sincro h ,sincro v,as incepe cu condesatori si diode bv stiu ca am intalnit odata o ciudatenie la un tv si buba era in procesor parca ,nu mai scotea procesorul osd green ,si am facut o punte intre 2 iesiri osd green l-am pus pe blu ,izoland pinul gren procesor ce numai genera osd,am obtinut un osd mai colorat ,dar perfect vizibil,daca nu ma insel procesorul era st195...... din vestitul vestel 11ak30,din tv-ul unui vecin ce fusese traznit,la mine era osd doar partial,anumite inscrisuri si bare nu mai erau vizibile Totul e posibil dl iuliatv,am intalnit cand va intr-un Samsung C-ul mare de 400v avea doar 4micro si functiona cat era rece cca 5min!O sa verific!Va multumesc si dvs si d-lui dan cod ptr. sfaturi!O zi buna va doresc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Acum 1 oră, cojoceaaurel1967 a spus: Totul e posibil dl iuliatv,am intalnit cand va intr-un Samsung C-ul mare de 400v avea doar 4micro si functiona cat era rece cca 5min!O sa verific!Va multumesc si dvs si d-lui dan cod ptr. sfaturi!O zi buna va doresc! sa vedeti cum e sa functioneze tv-ul ,mai putin partea de telecomanda,si sa gasesti uscat 100mf 400v din primar uscat,asta pe un 11ak19 Link spre comentariu
cojoceaaurel1967 Postat Septembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2021 La 03.09.2021 la 15:16, iuliantv a spus: sa vedeti cum e sa functioneze tv-ul ,mai putin partea de telecomanda,si sa gasesti uscat 100mf 400v din primar uscat,asta pe un 11ak19 Buna dimineata,am mai descoperit niste ciudatenii ca nu le pot spune altfel!Am apasat pe un buton al telecomenzii si l-am adus la setarile din fabrica,adica culoarea osd-urilor la albastru,eu le facusem din buton un violet!Si surpriza,apas meniu si imi apare 3\4 din scris la meniu:instalare, facilitati,blocare acces copii!Imi pare rau ca nu am cum sa pun o poza am geamul matuit la camera si nu se vede nimic clar!La fel la volum apare bara 3\4.Asta nu am facut nu am verificat c-urile si diodele dinBV!Adevarul e ca nici nu m-am tinut numai de el ,e al meu si il pot folosi si asa.Banuiesc memoria ciufulita,Daca ii pun una noua o scrie procesorul?Nu am programator sa o scriu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum