Vizitator Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Acum 1 oră, icar a spus: OaLeuuuu, patru pagini pentru o treaba simpla! ... iar asta cu "OL"-ul se discuta acum, dupa 15 ani de elforum! Hai sa le mai dam de lucru, ca sa nu se plictiseasca, de exemplu un multimetru care dupa ce a citit acest topic suspina si el trist afisand... "Of, LO" (!!!): ================== Mi se pare mie, sau de la o vreme s-au cam inmutit topicele de felul "un nebun arunca o piatra in balta si o suta de intelepti sar s-o scoata"? Pacat ca a fost inchis din scurt topicul ala cu "subarmonicele", ala chiar "promitea" o revolutie in electronica! Link spre comentariu
vijelie02 Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) @audio1984 e de vina ! Nu mai dureaza mult si se va inchide si acest topic. Editat Septembrie 2, 2021 de vijelie02 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 1 oră în urmă, audio1984 a spus: bine in măsura în care ceva chinezesc e bun , toleranțe , abateri , etc. Ne puteti spune ce tolerante si abateri ati constatat? comparativ cu ce??? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Acum 49 minute, Traian B a spus: Pacat ca a fost inchis din scurt topicul ala cu "subarmonicele", ala chiar "promitea" o revolutie in electronica! A fost închis numai cît am dat cu mopul şi am aşteptat să se usuce pe jos. Acum 43 minute, vijelie02 a spus: Nu mai dureaza mult si se va inchide si acest topic. Depinde cum degenerează. Vina nu e doar a celui care întreabă, ci şi a celor care-şi pierd timpul răspunzînd. Link spre comentariu
audio1984 Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) La mine așa arată fără nimic conectat la borne , iar eu nu măsor nimic ce depășește valoarea maximă ! @ratza Vă rog să închideți topicul , asta deoarece se simte "miros de furtună" datorită a doi colegi care caută scandal , unul e mare savant și mai unul care a spus ceva "despre o piatra" nu le dau numele. Cred așadar că sa înțeles problema cu multimetrul ! Editat Septembrie 2, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Am studiat cu atentie ce posteaza acest domn audio1984 .Nu ca ar conta , dar parerea mea sincera despre el este urmatoarea ...la 37 de ani cit banuiesc eu ca are ...este genul de om care stie totul si nu stie nimic ...in domeniul electronicii ma refer . Niste vapori de electronica are el in cap , asta e clar ...in rest , un baiat politicos , vorbeste civilizat , scrie corect gramatical ...macar pentru asta si tot merita respectat . PS1...Nu este datorita , ci din cauza ...pt ca urmeaza o furtuna , deci este ceva de rau . Cind e ceva de bine este datorita ... Deh , si abia ce il laudasem ... PS2 ...si , ca sa nu fie complet offtopic ...dt9208a este un aparat de duzina ...se poate cumpara aproximativ cu 10 usd ...10 euro/ bucata . VA dati seama cam cu ce pret iese el pe poarta fabricilor ? Consider ca este o pierdere de vreme sa discutam despre clasa de precizie si / sau tolerante la un asemenea produs .In fine , mesajul OL are 4 variante mari si late ...Fara punct , cu punctul in stinga , cu punctul la mijloc , sau cu punctul in dreapta . Indiferent de varianta ...inseamna depasirea capatului maxim de scala , pentru domeniul pe care este situat comutatorul de game . Marea intrebarea existentiala din antetul topicului se putea elucida in maxim 2...3 raspunsuri , chiar nu era nevoie de 6 pagini pt asa ceva .... PS3 ...imi place faza cu piatra .... Editat Septembrie 2, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Ca sa nu mai fie furtuna OL inseamna Oil Level. La masina mea asa este indicat la bord nivelul de ulei....OL. Sa nu uitati sa va verificati uleiul la masina si sa-l schimbati la timp. Scuze pentru offtopic. Editat Septembrie 2, 2021 de mac01 Link spre comentariu
audio1984 Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Bună ziua domnule @misuraelectronic vă mulțumesc mult pentru frumoasele cuvinte la adresa mea și aveți tot respectul meu ! Da am 37 de ani și da cunosc electronică cât de cât , atât în trecut ... cu vreo 6 ani în urmă , am construit mai multe montaje și am mai făcut cate una alta , legat de electronică . Datorită unei probleme de natură personală , am renunțat atât la electronică la nivel de amator dar ce e și mai trist este că după ce am terminat anul doi la Electroniă și Telecomunicații la politehnica din Timișoara a trebuit să renunț și la visul meu , acela de a deveni inginer electronist , oricum anul 1 și 2 au fost foarte frumoși . Viața insă nu poate fi programată așa cum vrem noi , nu e asemenea unui bun program de calculator bine pus la punct ! O zi bună și multā sănătate , asta e important ! P.S. - Mai am și eu scăpări gramaticale nu-s perfect Editat Septembrie 2, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Acum 55 minute, audio1984 a spus: unul e mare savant Draguta, eu eram doar curios ce erori ai constat si in comparatie cu ce! Asta pentru ca am in posesie citeva chinezarii de diverse tipuri si nu am constat erori semnificative. Sigur ca daca le cautam la a 5 cifra dupa virgula exista diferente, dar am o senzatie ca majoritatea cazurilor nu deranjeaza! Acum 45 minute, nico_2010 a spus: cred ca tu ai o clona a clonei DT9208 care ar fi originalul si de cine este produs? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Acum 6 minute, Marele Savant a spus: care ar fi originalul si de cine este produs? "Originalul" : http://en.jtw123.com/product/145.html Clonele si clonele clonelor sunt produse pe vapor, intre China si Europa! Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: .In fine , mesajul OL are 4 variante mari si late ...Fara punct , cu punctul in stinga , cu punctul la mijloc , sau cu punctul in dreapta . Indiferent de varianta ...inseamna depasirea capatului maxim de scala , pentru domeniul pe care este situat comutatorul de game . Am pus doua poze mai sus si nu sunt de acord cu ceea ce sustii mai sus. Refuz sa cred ca un aparat sa afiseze mesaj personalizat pentru depasire capat scala in functie de domeniul selectat. Nu are sens! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 CITAT 1: .la 37 de ani cit banuiesc eu ca are CITAT 2: Da am 37 de ani și da cunosc electronică cât de cât ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Era un banc cu niste batrane ce povesteau amintiri din tinerete. Una spune, la prima intalnire Costel nu mi-a atins un fir de par. Alta exclama: ce precizie! Asa si aici, ce precizie de banuiala! CITAT de gramatica: Cred așadar că sa înțeles problema cu multimetrul ! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Scaunele pe masă, închis pentru curăţenie. Link spre comentariu
Postări Recomandate