codrut Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 model 32PFL5507K/12 sasiu SQ552.4E LA Acest tv nu prinde decat 47 de posturi digitale din 190. Am facut update de soft prin USB,dar fara rezultat. A mai intalnit cineva acest defect? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Ai schimbat alta tara ? Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Am schimbat si GERMANIA,FINLAND etc si la fel. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 philipsurile sant f..te cu draci cand e vorba de cautare canale,eu multe le rezolv prin reinstalare tv,sau dupa reset de service,daca a avut canale deja memorate rar se intampla sa pot scana noile canale fara reinstalare Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Am încercat și varianta asta,mai ales ca după update a cerut reinstalare de programe și la fel,prinde doar 47 de canale.. Link spre comentariu
bobomarc Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Daca ai upc,eu am selctat NL la tara si trebuie sa ii faci setarile,id retea,frecventa,etc doar asa gaseste tot,bafta Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Am RDS. Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Si eu am incercat dar nu am reusit nimic. A ramas ca la inceput. Sau sa lege "cutiuta" de la rds la hdmi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 (editat) eu am rds si toate tv-urile philips prevazute cu dvb-c mi-au mers,adevarat unele cu chinuri,ce vreau sa spun,nu am intalnit tuner defect care sa merga doar analog ,dar nici sa nu.i dau de cap sa.mi intre toate canalele,sant cee mai ciufute cand e vorba de dvb-c dar totusi mi.au mers fiecare cu norocul lui,oricum dupa cate stiu eu rds-ul are frecvente diferite pentru fiecare oras in parte,poate eu am noroc si am frecvente mai uzuale,cu toate ca semnalul,e trecut prin 2 splitere la 5 tv-uri,am in mare parte semnal peste 70% unde fac reparatii Editat Septembrie 10, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Ce nu inteleg este faptul ca printe doar 47 de canale digitale in loc de 160 ,sau cate ar trebui sa fie,iar pe analog le prinde pe toate. Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 (editat) Eu am muncit cateva zile si am incercat aproape toate tarile. Nimic. Editat Septembrie 13, 2021 de yokoono Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 La 02.09.2021 la 13:21, codrut a spus: model 32PFL5507K/12 sasiu SQ552.4E LA Acest tv nu prinde decat 47 de posturi digitale din 190. Am facut update de soft prin USB,dar fara rezultat. A mai intalnit cineva acest defect? Eu din experienta mea la tv Philips....as zice ca tv-ul nu are niciun defect ci mai de graba defectul e in useri. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 (editat) La 13.09.2021 la 8:52, codrut a spus: Ce nu inteleg este faptul ca printe doar 47 de canale digitale in loc de 160 ,sau cate ar trebui sa fie,iar pe analog le prinde pe toate. Daca mai esti in posesia tv-ului, vin eu pana la tine cu bicicleta si rezolvam problema rapid....elicopter-ul il am in service ca are o paleta fisurata, ma costa vre-o 10000 de euro dar asta e un fleac pentru mine, ca, Costica are bani de-i intoarce cu lopata pe toate partile...vise frumoase de noapte... Editat Septembrie 15, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 6 ore, Costica Tv a spus: Eu din experienta mea la tv Philips....as zice ca tv-ul nu are niciun defect ci mai de graba defectul e in useri. ca asta am zis si eu ,nu am intalnit la philips cu dvb-c tuner sa mearga partial ,sant ciudate dar merg cu ceva chinuri,dar fiecare cu norocul si experienta lui,poate totusi nu merg ,si ne batem cu pumnii in piept precum ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum