Mircea Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 2 hours ago, audio1984 said: Bună ziua ! Tot cea ce vroiam să știu (mă repet) este dacă o sursă în comutatie afectează sau nu performantele unui amplificator audio de cameră . În cea ce privește măsurile cu analizatorul de spectru aș putea duce amplificatorul cu s.m.p.s.-ul la cineva care știu că are un așa aparat de măsură . @Marian Personal prefer sursă liniară dar eram interesat și de cele în comutatie @KISS Am doar osciloscop și evident nu pot vedea aceste fenomene , aceste date pe osciloscop dar cum am spus pot apela la cineva care are analizator de spectru să vad cum sta treaba cu un amplificator pentru casa și o sursă în comutatie , evident e mai sigur și mai practic cu o sursă liniară ! Prietene, daca tot ai in anturaj pe cineva cu scule si cunostinte, de ce nu te asezi matale la un pahar de vorba cu dumnealui si obtii raspunsuri la tot ce vrei tu. Eu inca cred ca tu postezi la mişto, posezi un limbaj tehnic care nu ar face parte din limbajul unui incepator. Nu stii ce face o rezistenta, dar vrei sa stii cum e afectat SR la amplifurile alimentate din SMPS... In mare parte, postezi ca sa faci valuri si reinvii discutii si orgolii. Din punctul meu de vedere, eu ma opresc aici, imi e clar ca nu esti o persoana reala in sensul unui incepator in audio. Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 CITAT: Eu inca cred ca tu postezi la mişto, posezi un limbaj tehnic care nu ar face parte din limbajul unui incepator. Nu stii ce face o rezistenta, dar vrei sa stii cum e afectat SR la amplifurile alimentate din SMPS... In mare parte, postezi ca sa faci valuri si reinvii discutii si orgolii. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Asta era clar de la primele postari, au mai fost in timp episoade identice. Link spre comentariu
audio1984 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 (editat) @Mircea și @dumitrumy Bună ziua ! Faptul că eu cunosc unele elemente de audiofrecvență (audioelectronica , electroacustică) și de electronică , se datorează faptului că în urma cu destui ani m-am mai ocupat de electronică diy vreo câtiva ani și tot în acea perioadă am mai învățat câte una alta . Am avut montaje relativ ok , însă datorită unor probleme personale am renunțat , ca după vreo alți câțiva ani (în prezent) să. observ că sa "trezit" din nou pasiunea în mine pentru electronică , în special audio.Dar pentru că au trecut atâția amar de ani multe chestii teoretice le-am uitat , nu pe toate , multe le mai cunosc . Întotdeauna m-am considerat și mă voi considera un începător , dar după cum observ sunt un "mistocar" pentru unii , deranjez și sunt luat peste picior doar pentru că am uitat lucruri pe care le cunoaștem cândva (când nu practici un lucru pt. mult timp uitarea e inevitabilă) , uneori e bine să vezi unde nu ești binevenit și să mergi mai departe . Mi-am făcut mulți prieteni pe acest forum cu care voi pastra legătura prin email de exemplu , oameni care m-au ajutat și m-au susținut , oameni de nota 10 , cei cu care am discutat in privat și pentru care am tot respectul și admirația . Dar mă tem că pentru mine drumul pe acest forum a ajuns la sfârșit , vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi și ajutorul primit de atâtea ori de la dumneavoastră , vă mulțumesc și îmi cer scuze că v-am deranjat și enervat de atâtea ori cu întrebările mele . Vă doresc multă sănătate , in vremurile pe care le trăim sănătatea e primordială și vă salut cu respect ! Cu stimă audio1984 Editat August 31, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
grosu99 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Nu pleca ! Exista butonul IGNORE ! Link spre comentariu
icar Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 @audio1984, pe la noi e o vorba: no mă, șezi linistit! Cum se zice si nai sus, ignore, si vezi-ti de treaba, ca merita! Link spre comentariu
audio1984 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 (editat) @grosu99 și @icar bună seara și vă mulțumesc pentru încurajări , datorită sfaturilor dumneavoastră nu am să plec de aici și cine va dori să comunice într-un mod civilizat , așa cum se comunică într-o societate civilizată , chiar și în una virtuală că aici e ok , celor care nu o vor face le voi aplica "legea ignoranței" . Nu de alta dar ignoranța este una dintre cele mai "tăioase arme" ! Vă mulțumesc ambilor , vă urez o seară bună și sănătate cu carul ! Editat August 31, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
merck Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Nu-i bai, legea ignoratei este reciproca! Si cei carora le pui tu intrebarile te vor ignora atat timp cat sunt convisi ca faci misto, uite un exemplu : Acum 8 ore, Mircea a spus: Prietene, daca tot ai in anturaj pe cineva cu scule si cunostinte, de ce nu te asezi matale la un pahar de vorba cu dumnealui si obtii raspunsuri la tot ce vrei tu. Eu inca cred ca tu postezi la mişto, posezi un limbaj tehnic care nu ar face parte din limbajul unui incepator. Nu stii ce face o rezistenta, dar vrei sa stii cum e afectat SR la amplifurile alimentate din SMPS... In mare parte, postezi ca sa faci valuri si reinvii discutii si orgolii. Din punctul meu de vedere, eu ma opresc aici, imi e clar ca nu esti o persoana reala in sensul unui incepator in audio. Link spre comentariu
audio1984 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 (editat) @merckEvident că este reciprocă , așa e și mai bine , sunt oameni cu care poți comunica și oameni pentru a caror comunicare are lacune . În modul acesta discuțiile sunt mai constructive , purtate civilizat între colegi care se înțeleg și se ajută . Din momentul acesta voi aplica ignoranța la rândul meu , voi continua să pun întrebări și când pot să ajut la rândul meu , o voi face evident in măsura cunoștințelor mele . PUNCT !!! Editat August 31, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 53 minute, audio1984 a spus: Din momentul acesta voi aplica ignoranța la rândul meu Sigur asta ai vrut sa spui? ai folosit cuvintul de prea multe ori ca sa fie doar o eroare, mai degraba e ''ignoranta''! Acum 1 oră, audio1984 a spus: le voi aplica "legea ignoranței" Link spre comentariu
Mircea Postat August 31, 2021 Autor Partajează Postat August 31, 2021 Stai linistit, ca tot ignoranța ai aplicat-o si pana acum. Bai, mai citeste cineva fo carte in România? Care e diferenta intre ignoranță si ignorare? Te doare capul... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 1 oră în urmă, merck a spus: Nu-i bai, legea ignoratei este reciproca! si altii folosesc cuvintul respectiv in mod nepotrivit! Acum 1 minut, Mircea a spus: Stai linistit, ca tot ignoranța ai aplicat-o si pana acum. Pentru Domnia Mea este postare? Link spre comentariu
Mircea Postat August 31, 2021 Autor Partajează Postat August 31, 2021 Nu, Măria Ta, nu e cazul. Legat de cei care indeamna folosirea butonului ignore si plang sa nu plece de pe forum: cate raspunsuri ati dat voi la intrebarile colegului? Pentru mine, asta nu e forum de socializare sau de dat paine si circ, insa vad ca cei care prin ignoranta lor creeaza situatii penibile sunt plansi in cor de restul populatiei. Seamana un pic cu situatia României actuale. Toti sa fie atinsi de sindromul Stockholm? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Din pozitia ghiocelul ce aripi am prins.... Vorba multa saracia omului. Prea multe subiecte deschise prea putin fludor topit. Pune mana si termina macar unul din proiectele anuntate. Te pangeai ca nu ai timp, dar observ ca ai foarte mult la cate postari ai. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 N-auzi că scrie de pe telefon, în timpul serviciului? Link spre comentariu
audio1984 Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Offtopic ! Bună dimineața ! Toți colegii mai stau pe telefon în hală fabricii unde lucrez , alimentez mașina și când nu e șeful de schimb sau secție prin zonă , pot scoate tel. să mai scriu . Alimentezi mașina și îți faci norma și în plus unii nici nu comentează ! Link spre comentariu
Postări Recomandate