Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut display

AuricaTanase

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

4

• validae

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Displayul e cea mai scumpă componentă a unui tv modern.Ca idee, un display nou de schimb te poate costa mai mult decât ai dat pe tv.Când spargi displayul, de obicei vinzi pe 200-300 Lei placa de bază și T-Con ca să mai scoți din pagubă, dar cine are doar placa defectă nu-și prea vinde displayul.E bine de știut...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, validae a spus:

Displayul e cea mai scumpă componentă a unui tv modern.Ca idee, un display nou de schimb te poate costa mai mult decât ai dat pe tv.Când spargi displayul, de obicei vinzi pe 200-300 Lei placa de bază și T-Con ca să mai scoți din pagubă, dar cine are doar placa defectă nu-și prea vinde displayul.E bine de știut...

Stiu asta,dar daca clientul vrea.si gasesc..nu am nimic impotriva,deja am gasit ceva...dar seria de pe display nu corespunde in totalitate, ce trebuie să se se potrivească ca sa fie compatibile?atașeze poze cu cele două serii...al doilea e cel defect.

Screenshot_20210903-111314_Facebook.jpg

20210902_222347.jpg

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări