mercenarx Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 (editat) sal ! am pe masa tv-ul din titlu , cu main BN41-01702A echipat cu integrat sunet NTP7411S problema consta in faptul ca nu am sunet deloc nici pe cablu nici pe vreo alta intrare (imagine ok). alimentarile integrat audio sunt ok am facut upgrade la ultimul firmware , si nici o schimbare integratul audio poate fi inlocuit cu altceva ? (nu am piesa asta) nu cred ca este de vina finalul audio , fiindca nu am sunet nici pe mufa de casti.. Editat August 31, 2021 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 pe casti e sunet? Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2021 nu este sunet nici pe casti ca si in difuzoare , se aude un fel de pacanit la fiecare secunda (in difuzoare este mai putin sesizabil) Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 atunci as zice ca nu el e buba,daca procul e pe bile ,putin aer card de test,am avut vestel 17mb70 cu defect pe sunet ,la aer cald pe procesor a aparut sunetul, Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2021 am sa dau jos radiatorul de pe procesor si am sa incerc un reflow , sa vad ce iese.. poate ramane si fara imagine .. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 oră, mercenarx a spus: am sa dau jos radiatorul de pe procesor si am sa incerc un reflow , sa vad ce iese.. poate ramane si fara imagine .. Eu sa fiu in locul tau as rescrie prima data IC901=24C256 si apoi daca mai e cazul IC1302=W25X40 https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/samsung_le32d400_shassi_main_board_bn41_01702a_bn94_04174y/241-1-0-67916 Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) codul placii la mine este BN94-04416A.. sa mearga cele de la BN94-04174Y? dar i-am facut upgrade firmware (de pe site-ul oficial), nu s-au modificat si datele din eeprom si spi? Editat Septembrie 2, 2021 de mercenarx Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Acum 39 minute, mercenarx a spus: sa mearga cele de la BN94-04174Y? dar i-am facut upgrade firmware (de pe site-ul oficial), nu s-au modificat si datele din eeprom si spi? Bineinteles ca merge Cu update nu se modifica nimic in eeprom si spi Ai pus "ghearele" pe smd-urile din jurul integratului sa vezi daca bazaie in difuzoare ? Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) cand ajung la el o sa -i scriu memoriile si revin nu are nici un barait daca ating piesele din jurul integrat audio , dar avand in vedere ca e digital , nu stiu daca este relevant asta.. pinii 17 si 18 sunt iesirile directe pentru casti https://monitor.net.ru/forum/threads/659995/page-2 Editat Septembrie 2, 2021 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2021 i-am rescris prima oara eepromul , si nici o schimbare : mut i-am rescris si spi , si nu pleca din st-by i-am pus vechiul dump pe spi , si este ca la inceput... cred totusi , ca merita incercat inlocuirea finalului audio , din moment ce iesirea pentru casti se face din el , defectiunea interna poate afecta si castile am sa incerc sa fac rost de un astfel de integrat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum