merck Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Am gasit si eu scris printr-o carte in format PDF. Nu am formule sau masuratori ca sa sustin afirmatia. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Am vazut eu ca placa este lucrata calitativ ,iar lipirea merge de minune ,am gasit urmatoarea descriere: Mit doppel-doppelseitig immersion gold prozesse gold-überzogene platine! -traducere dura : placa dublu placata de 2 ori acoperita cu aur ( probabil ceva aliaj cu continut de aur ) Inseamna ca traseele "duc"ceva mai mult curent .... Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Pariu ca @Усилитель nu are hum chiar daca foloseste la filamente cablajul imprimat? Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Exista radiouri vechi pe circuit imprimat si nu au brum, eu am si priza mediana la 2x3.15 V. Om vedea, solutii sunt,in caz de forta majora de la solutia sugerata de fire rasucite separate pana la la alimentare in CC.... Dar eu am incredere, in priza mediana, care este prevazuta si pe placa pcb Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Incepe sa semene a amp cu lampi..... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 (editat) Buna treaba! Editat Septembrie 23, 2021 de icar Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Confectionat placuta pt VU-VU -metru ,si iluminarea instrumentelor analogice.Mai am un beculet ,care va ilumina in jurul butonului de selectare surse IN .Beculetele merg la 6.3V ,consuma per total 0.5A.Prevazut niste placute CI care vor ajuta ,daca odata va trebui schimbat careva beculet, placutele vor fi lipite cu dubluadeziv ,"sa nu miste " Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 La 16.09.2021 la 16:19, Mircea a spus: Ceva teorie despre numarul de torsadari ai? Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2021 (editat) Nu e nevoie aici, becurile sunt alimentate in CC. Firele le-am torsadat pt ca "stau" mai rigid. Editat Septembrie 30, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Montat "cusca "pe fiecare transformator, nici nu arata rau pt 6lei/buc, pacat ca telefonul distorsioneaza dur imaginea.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Dacă ar exista și o carcasă, pentru tot amplificatorul, din același material, ar arăta bestial. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Acum 8 ore, Усилитель a spus: Mie nu-mi place. Parca trebuia ceva simetrie in aranjarea componetelor. Si cred ca se putea face. Nu stiu ce implica ca si complicatii in interior . Lampa finala pe centru inconjurata de celalte tuburi si evetual ascuns droser (sau ce este traful ala in cutia aurie). Altel mie imi pare un cablaj de test. Link spre comentariu
KISS Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 PP cu lampa finala....lol. Aia mare e redresoare, nu finala. Aranjamentul ar fi fost mai ok daca muta drosselul intre trafo de alimentare si lampa redresoare...parerea mea. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Acuma ce sa zic, fiecare cu gustul lui. Mie, impartirea, partea amplificator - partea alimentare, imi pare OK si estetitc si tehnic. Mutarea droselului, ar strica echilibrul, lasind condensatori pe o linie goala. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2021 (editat) Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: Parca trebuia ceva simetrie in aranjarea componetelor. Si cred ca se putea face. 1- sunt adeptul simetriei ,am afirmat-o de mai multe ori. Citez de pe pagina 2 " Mie ami plac constructiile simetrice ,dar din cauza ca cele 2 canale sunt pe 1 buc PCB sunt nevoit sa fac asa" 2- Nu se poate face : daca te uiti pe pagina anterioara cu 7 postari mai sus ,se vede interiorul , cum se poate pune "tubul final "in mijloc ,"inconjurata" de celelalte ? pe PCB ? Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: Nu stiu ce implica ca si complicatii in interior Se vede clar ce ar implica , daca spui asta , inseamna ca nu ai construit nimic cu tuburi. 4 - Pozele nu redau proportiile corect.Cu toate ca este asimetric , toate sunt destul de simetrice : - custile si droselul sunt pe o linie ,au aceasi latime -Tubul redresor este pe linia mijlocie fata de traful de alimentare din spate ,si tot pe linia mijlocie ce vine dintre tuburile 6N1 din fata si EL84 din spate , iar optic si fengsuj "sticla"mare din stanga ,echilibreaza pe cele mai mici din dreapta. -Cele 2 condensatoare cu surub sunt pe linia mediana cu droselul spre spate , si in acelasi rand cu randurile de tuburi. -Droselul "umple "spatiul dintre traf alimentare si cele 2 de iesire , am vrut o "distantare sociala "intre ele .Nu am vrut sa-l pun in carcasa ,acolo mai este traful de anodica , am reusit ca toate sa aiba alte unghiuri ale bobinelor . Droselul are 7cm , spatiul dintre cusca argintie si tubul redresor are 4cm. Droselul are galvanizarea aurie de pe carcasa/ecran ranita ,dar o sa repar ,am ceva idei..... Aici se vede mai bine alinierea simetrico-asimetrica.....descrisa mai sus Editat Septembrie 30, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum