Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator PP EL84 -Lady M

Усилитель

Postări Recomandate

La 24.11.2021 la 18:59, Vizitator a spus:

Poate ai timp sa pui un link si cu o auditie pe frumoasa ta realizare.
Respect.

Am gasit filmuletul cu primul test audio ,inca nu avea butonul de loudness , nici capac peste modulul radio/bluetooth....

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 185
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

50

• icar

23

• merck

21

• Hoffmann

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am refacut schema  e mai inteligibil....poate vrea cineva o schema simpla .....Se pot folosi majoritatea ECCurilor cu curent 9.5mA-15mA  , 81-85 -88  ( cu o mica ajustare PSF se poate " scoate "  randamentul maxim ) dar si alte finale.....ex : 6F6C....

intarzierea anodica cu 6u8C nu e necesar ,se poate si cu un mic temporizator....sau doua tuburi diode in paralel gen EY-PY500 - PY88 etc...

https://i.servimg.com/u/f93/12/35/49/74/84-310.jpg

( Linkul nu a putut fi încorporat datorită unei erori neașteptate: error: "Ceva nu a mers bine. Te rog incearca mai tarziu.".)

................................................................................................................................................................................................?//?

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Sunt curios daca ghiciti ce fac din : 

-carcasa de aluminiu ( carcasa circuite acordate AM radio anii 40 ) = l-am curățat un pic...

-o mufa ruseasca veche recuperata....

-un suport de la o camera supraveghere ( grea...cu zoom 360 etc...) 

adapte10.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Vara ascultam muzica in atelier pe amplificatorul " Respect " ....era o caldura mare...mai ales seara.....caldura accentuata si de Lampi...mai ales 5U8C.....care are rol de intarziere anodica....dar ami si place cum dau drumul la sursa de semnal ...apoi la amplificator...si dupa un timp apare muzica incet....apoi se tot mareste pana la volumul reglat pe potentiometru de volum....care sta cam la jumatate...

Asa ca m-am gandit la o solutie " mai rece " pt sezonul cald....: un " inlocuitor" asa ca dintr-o bucatica de circuit imprimat si pinii recuperati am facut un soclu " tata" care intra la fix in soclul tubului 5U8C...( care este de GU50) Avand alimentare de 5V -CA    am realizat o redresare cu triplare de tensiune ( 3 diode +  3x 1000uF/16V ) Am mai pus un temporizator Power On reglabil cu 555 si releu....

spower10.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări