Alecspc Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 Salut, vreau sa comand pt taicamiu sistemul asta portabil https://www.soundstudio.ro/sistem-po...hoCf5MQAvD_BwE si nu stiu de la care magazin sa comand, care e de incredere? Sound Studio, Noiz.ro, Partysound si Senia Link spre comentariu
Shambala Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Partysound si Senia sunt magazine mari si cu vechime, am cumparat de multe ori de la ei de-a lungul anilor. Pe celelalte nu le cunosc. Cand cumperi asa ceva problema mare este garantia si service-ul. Eu am cumparat mai mult piese si subansamble (si doar doua aparate) la care nu a fost nevoie de garantie. Este bine sa verifici INAINTE conditiile exacte de garantie si firma de service cu care are contract magazinul de la care cumperi. Link spre comentariu
Alecspc Postat August 29, 2021 Autor Partajează Postat August 29, 2021 Am dat comanda la Senia dar il mai au doar pe cel expus in magazin. Mi-au trimis poze si ei zic ca a fost doar expus nu a cantat. Eu nu cred ca nu s-au facut macar cateva probe. A intrat cineva dintre voi intr-un showroom senia sa-mi zica daca la ei ruleaza ceva muzica toata ziua pe boxele de acolo? de ex la mine la munca pe raionul de electocasnice baietii mereu pun cate o boxa sa cante,..cam toata ziua. Nu stiu daca sa iau modelul expo sau nu. Intre timp am dat comanda la partysound..dar abia maine aflu daca au sau nu in stoc. Link spre comentariu
arcgotic Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 soundcreation? Link spre comentariu
q_acdc Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Problema este alta! Toate firmele nu au pe stoc difuzoare!!! (decat reprezentantele) Chiar acum, q_acdc a spus: Problema este alta! Toate firmele nu au pe stoc difuzoare!!! (decat reprezentantele) Reprezentanta te directioneaza la gigel srl!!! Link spre comentariu
Alecspc Postat August 30, 2021 Autor Partajează Postat August 30, 2021 Boxele de la senia sunt pe drum dupa cum spune awb-ul Am o intrebare, am vazut in poze ca nu au "stampila" asta de autenticitate cum au boxele mele eon 305 iar pe you tube la toate recenziile am vazut ca boxele aveau stampila pe ele. Astea de la senia n-am vazut sa aiba, care i faza cu stampila aia? de ex eon 615 nu are stampila. https://imgur.com/a/ztQYBWx Link spre comentariu
Mircea Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Stampila aia e de la QC. Control de calitate, ca sa stie cine a verificat. Nu e de autenticitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum