Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazin de incredere?

Alecspc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alecspc

3

• Shambala

1

• q_acdc

1

• arcgotic

1

Top autori în acest subiect

Partysound si Senia sunt magazine mari si cu vechime, am cumparat de multe ori de la ei de-a lungul anilor.

Pe celelalte nu le cunosc.

Cand cumperi asa ceva problema mare este garantia si service-ul.

Eu am cumparat mai mult piese si subansamble (si doar doua aparate) la care nu a fost nevoie de garantie.

Este bine sa verifici INAINTE conditiile exacte de garantie si firma de service cu care are contract magazinul de la care cumperi. 

Link spre comentariu

Am dat comanda la Senia dar il mai au doar pe cel expus in magazin. Mi-au trimis poze si ei zic ca a fost doar expus nu a cantat. Eu nu cred ca nu s-au facut macar cateva probe. A intrat cineva dintre voi intr-un showroom senia sa-mi zica daca la ei ruleaza ceva muzica toata ziua pe boxele de acolo? de ex la mine la munca pe raionul de electocasnice baietii mereu pun cate o boxa sa cante,..cam toata ziua. Nu stiu daca sa iau modelul expo sau nu. 

Intre timp am dat comanda la partysound..dar abia maine aflu daca au sau nu in stoc.

Link spre comentariu

Problema este alta! Toate firmele  nu au pe stoc difuzoare!!! (decat reprezentantele) 

Chiar acum, q_acdc a spus:

Problema este alta! Toate firmele  nu au pe stoc difuzoare!!! (decat reprezentantele) Reprezentanta te directioneaza la gigel srl!!! 

Link spre comentariu

Boxele de la senia sunt pe drum dupa cum spune awb-ul

Am o intrebare, am vazut in poze ca nu au "stampila" asta de autenticitate cum au boxele mele eon 305 iar pe you tube la toate recenziile am vazut ca boxele aveau stampila pe ele. 

Astea de la senia n-am vazut sa aiba, care i faza cu stampila aia? de ex eon 615 nu are stampila. 

https://imgur.com/a/ztQYBWx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări