M.Adrian Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 (editat) Salut! Am laptopul din titlu cumparat din aprilie anul trecut, pe vremea cand era 2300 lei, sunt foarte multumit de tot ce tine de el, chiar daca are ssd-ul destul de mic, doar 256gb dar momentan nu am avut extrema nevoie de mai mult spatiu de stocare, am si un hdd extern de 1tb unde tin documente si fisiere mai mari. Problema cu el e ca de ceva timp a inceput sa ii cedeze difuzorul drept, se aude de parca ar fi perforata/rupta membrana, initial am crezut ca vibreaza tot ansamblul cu difuzorul dar dupa verificari era fixat bine, pe bucse din cauciuc, dar de la volum aproape de jumatate si mai sus bazaie enervant de tare. Pana acum nu am gasit difuzor de schimb pentru acest model de laptop, stie cineva daca sunt difuzoare compatibile de la alte laptopuri? Am sunat la powerlaptop si laptop-direct si nu au nici un fel de piesa pentru laptopul asta. Cam peste o saptamana il pot desface iar sa verific pe difuzoare daca e trecuta vreo serie, poate gasesc dupa ea ceva. https://www.emag.ro/laptop-hp-15-15s-eq0009nq-cu-procesor-amd-ryzentm-7-3700u-pana-la-4-00-ghz-15-6-full-hd-8gb-256gb-ssd-amd-radeon-vega-integrated-graphics-free-dos-gray-9qe73ea/pd/DLXW0MMBM/ Editat August 27, 2021 de M.Adrian Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 Și noi de unde vrei sa ghicim ce difuzoare sint acolo? Daca tot l-ai desfăcut dece nu ai făcut poze dataliate la difuzoare, din fata, spate, lateral și cu măsurători la dimensiuni? Link spre comentariu
M.Adrian Postat August 27, 2021 Autor Partajează Postat August 27, 2021 Nu mi-a dat prin cap sa le fac poze atunci, intrebam in caz ca a mai lucrat cineva cu unul, cum am zis, voi reveni cu poze cat de curand, si masuratori. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Am revenit cu poze si masuratori. Asta e difuzorul cu pricina, dimensiuni 2,6 cm x 6,5cm pe contururile rosii. Extensia din partea stanga fara contur are cam 1.5cm lungime si 1.3-1.5cm latime dar daca e vreun difuzor fara acea extensie dar sa incapa in spatiul de 2,6x6,5 nu mai conteaza, de aceea nici nu am mai marcat pe poza. Asta e o poza cu celalalt difuzor, asta nu are probleme, am atasat poza pentru codul QR si seria de pe eticheta difuzorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum