merck Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Se vede clar unde este punctul: deci la uF imaginea pare clara de fapt flicker-este (palpaie)! (o fi si asta un avertisment pentru utilizator). Editat Septembrie 2, 2021 de merck Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 @audio1984: cred ca tu ai o clona a clonei DT9208. Spun asta pentru ca in manualul de utilizare (aici: https://docplayer.net/30543649-Operator-s-manual-8-2-12-dt92-advanced-series-dt92-advanced-series-digital-multimeter-large-rotational-folded-lcd-display-1.html ) scrie clar ca "overload" este semnalizat prin afisarea cifrei 1 (iar in situatia prezentata in fotografie - nimic conectat la borne - ar trebui sa afiseze tot cifra 1). Link spre comentariu
audio1984 Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 @nico_2010 Da , există șanse mari ca 9208 al meu să fie o clonă după cel original , de unde și indicarea OL sau 1 , este chinezesc și prin urmare nu mă miră nimic . Multă sănătate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum