Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabo M-12

yo3ihg

Postări Recomandate

multumesc mariand, dar demult m-am lasat de CB, acum am autorizatie, transceiver de scurte cu tot cu CB, stabo m-12 il pastrez ca piesa de colectie.intre timp am facut rost si eu de swr/powermetru, are cam 0,5W, nici liniarul nu l-a putut deschide.

Apropo de CB,nici eu nu folosesc banda decat cand am nevoie in special pe drumurile patriei cand intanlesc convoaie de tiruri si ii rog sa-mi faca loc pentru depasiri,este foarte utila in trafic chiar si in Bucuresti,de la taximetristi auzi rapid zonele blocate (doar pe receptie).
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3ihg

16

• yo9hrb

8

• mariand

3

• Mosu Tuti

2

Top autori în acest subiect

este foarte util, taximetristii nu sunt in CB, pt ei iti deblochezi la emisie o portabila in 2m si poti vorbii discret :freaza: desi n-am incercat.....inca nu am masina

Gresit,in Bucuresti sunt nenumarati taximetristi in CB,folosesc banda pentru a discuta intre ei.In banda de 2m folosesc o portabila Icom T7H Sport care are receptie de la 74MHz-950MHz (varianta adusa din SUA care are emisie 144MHz-148MHz + banda de 220MHz,440MHz) si cu care ascult cam orice,incepand cu radioamatori,politie,pompieri,salvare..... :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări