mariand Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 multumesc mariand, dar demult m-am lasat de CB, acum am autorizatie, transceiver de scurte cu tot cu CB, stabo m-12 il pastrez ca piesa de colectie.intre timp am facut rost si eu de swr/powermetru, are cam 0,5W, nici liniarul nu l-a putut deschide.Apropo de CB,nici eu nu folosesc banda decat cand am nevoie in special pe drumurile patriei cand intanlesc convoaie de tiruri si ii rog sa-mi faca loc pentru depasiri,este foarte utila in trafic chiar si in Bucuresti,de la taximetristi auzi rapid zonele blocate (doar pe receptie). Link spre comentariu
yo3ihg Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 este foarte util, taximetristii nu sunt in CB, pt ei iti deblochezi la emisie o portabila in 2m si poti vorbii discret desi n-am incercat.....inca nu am masina Link spre comentariu
mariand Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 este foarte util, taximetristii nu sunt in CB, pt ei iti deblochezi la emisie o portabila in 2m si poti vorbii discret desi n-am incercat.....inca nu am masinaGresit,in Bucuresti sunt nenumarati taximetristi in CB,folosesc banda pentru a discuta intre ei.In banda de 2m folosesc o portabila Icom T7H Sport care are receptie de la 74MHz-950MHz (varianta adusa din SUA care are emisie 144MHz-148MHz + banda de 220MHz,440MHz) si cu care ascult cam orice,incepand cu radioamatori,politie,pompieri,salvare..... Link spre comentariu
yo3ihg Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 uite nu stiam ca taximetristii mai folosesc CB-ul, daia au unii doua antene pe masina , eu cu un yaesu ft60 mai ascult radarele cand ies din bucuresti pe 159.900 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum