ciuca paul Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Vă salut.Am o boxa audio unde controllerul pe sursa este un Ld7575ps care pe pin 6 al alimentarii are o dioda zenar 1n49a pe care din descrieri pare a fi de 24 v.Detaliile despre aceasta dioda sunt puțin neclare ptr.mine și deaceia rog a-mi confirma sau infirma dacă este așa . Link spre comentariu
validae Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Poate 1N4749A....care e de 24V. Dioda în capsulă de sticlă e marcată cu grupuri de câte două cifre/litere. Link spre comentariu
modoran Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Oricum integratul are intern un zener de 32V in pin 6. Daca dioda ta e din pin 6 la masa este zener de 24V, daca-i in serie e ceva dioda redresoare pe infasurarea auxiliara. Link spre comentariu
ciuca paul Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Mulțumesc de raspunsuri este o dioda de sticla doar cu acele înscrisuri și eu am dedus ca ar putea fi 1n4749 și ca ar corespunde valorii de 24v care intr-adevăr este la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum