Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BARETE LED UNIVERSALE 24 INCH

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si de ce crezi ca baiatul ala este asa destept? Daca baretele sunt in paralel, cand scoti una dublezi curentul prin cea ramasa. Crezi ca se simte bine?

Si daca nu primesti raspunsul dorit, nu mai bagi in seama alte interventii? Ce era asa greu sa spui "am sau nu am modulul".

Link spre comentariu
Acum 2 ore, dumitrumy a spus:

Si daca nu primesti raspunsul dorit, nu mai bagi in seama alte interventii? Ce era asa greu sa spui "am sau nu am modulul".

Nu stiu la cine te-ai referit (foloseste butonul "CITEAZA"), daca te-ai referit la mine, evident raspunsul e ca nu am acest modul, ca daca il aveam nu mai deschide-am acest topic !!, am vrut sa aflu daca functioneaza cu o singura bareta ca sa nu-l comand degeaba.

Link spre comentariu
Chiar acum, dumitrumy a spus:

...

Daca baretele sunt in paralel, cand scoti una dublezi curentul prin cea ramasa. ...

Nu se dubleaza curentul in cea ramasa. Ledurile sunt in paralel, in grupe de cate 3 leduri inseriate. Pot fi eliminate oricate grupe de cate 3 leduri (sunt marcate locurile de taiere) pentru orice ecran de dimensiuni mai mici. Tensiunea pe mufa baretelor este de 9V ( pentru grupele de 3 leduri) ... iar a placutei este de 12...14v.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, sorintv a spus:

IMG_0176.JPG

IMG_0175.JPG

OK pozele m-au convins, asa ca mai am cateva intrebari

1. ai schimbat toate cele 70 de leduri ?

2. de unde le-ai cumparat si cat te-a costat ?

3. le-ai dezlipit/lipit si cu aer cald sau numai cu letconul ?, te intreb ca leduri la barete edge nu prea am schimbat

Exact aceiasi bareta o am si eu la tv cu terminatia "LA2" la sfarsit si ecranul este TB236F101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări