Costica Tv Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Salut, are cineva ideie daca modulul din imagine functioneaza si cu o singura bareta fara sa intre in protectie ?. Multumesc https://s9.ro/1grz https://ae-cn.alicdn.com/9f8e1de30350cb41/mBQaMiVDmuioYDWwDPr/z9lKQdhDHm2sa90rzPY_317763390602_mp4_264_sd.mp4 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 CA-155 pare a fi acelasi modul Dupa schema data aici posibil sa mearga https://certprof.ru/ro/prakticheskoe-primenenie/how-to-determine-what-kind-of-backlight-on-the-tv-led-driver/ Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Ai modulul pe masa? Integratul poate fi folosit si in scheme boost si in cele buck, trebuie sa ridici schema macar in jurul MOS-ului si a bobinei. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 Am gasit raspunsul sigur pe youtube, am un tv vestel de 24 inch cu o singura bareta pe care nu o gasesc de cumparat pe niciunde, de aceea m-am strofocat ca sa aflu..... La minutul 7:30 se vede raspunsul... Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Si de ce crezi ca baiatul ala este asa destept? Daca baretele sunt in paralel, cand scoti una dublezi curentul prin cea ramasa. Crezi ca se simte bine? Si daca nu primesti raspunsul dorit, nu mai bagi in seama alte interventii? Ce era asa greu sa spui "am sau nu am modulul". Link spre comentariu
TRIFAN Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 E Bucurestean Doomle. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: Si daca nu primesti raspunsul dorit, nu mai bagi in seama alte interventii? Ce era asa greu sa spui "am sau nu am modulul". Nu stiu la cine te-ai referit (foloseste butonul "CITEAZA"), daca te-ai referit la mine, evident raspunsul e ca nu am acest modul, ca daca il aveam nu mai deschide-am acest topic !!, am vrut sa aflu daca functioneaza cu o singura bareta ca sa nu-l comand degeaba. Link spre comentariu
sorintv Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Se gasesc leduri pentru reparat bareta de 24 ". Link spre comentariu
megabit Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Chiar acum, dumitrumy a spus: ... Daca baretele sunt in paralel, cand scoti una dublezi curentul prin cea ramasa. ... Nu se dubleaza curentul in cea ramasa. Ledurile sunt in paralel, in grupe de cate 3 leduri inseriate. Pot fi eliminate oricate grupe de cate 3 leduri (sunt marcate locurile de taiere) pentru orice ecran de dimensiuni mai mici. Tensiunea pe mufa baretelor este de 9V ( pentru grupele de 3 leduri) ... iar a placutei este de 12...14v. Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 Acum 24 minute, sorintv a spus: Se gasesc leduri pentru reparat bareta de 24 ". Chiar daca s-ar gasi leduri, intrebarea este, cine are rabdare sa schimbe 70 de leduri ca toate sunt rascoapte ?! Asta de jos e bareta Link spre comentariu
sesebe Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Eu as modifica schema de la sursa originala.............dar asta as face doar eu....... Link spre comentariu
sorintv Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 (editat) Intr-o ora se schimba ledurile. Total cu desfacut si pregatire lipire, max 3 ore. Editat August 25, 2021 de sorintv Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 Acum 18 minute, sorintv a spus: Intr-o ora se schimba ledurile. Total cu desfacut si pregatire lipire, max 3 ore. Pozele pe care le-ai atasat nu se vad Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 Acum 30 minute, sorintv a spus: OK pozele m-au convins, asa ca mai am cateva intrebari 1. ai schimbat toate cele 70 de leduri ? 2. de unde le-ai cumparat si cat te-a costat ? 3. le-ai dezlipit/lipit si cu aer cald sau numai cu letconul ?, te intreb ca leduri la barete edge nu prea am schimbat Exact aceiasi bareta o am si eu la tv cu terminatia "LA2" la sfarsit si ecranul este TB236F101 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum