q_acdc Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 uitati faptul ca plasticul nu conduce campul magnetic afara din intrefier, iar ca rigiditate, un sasiu de ABS, bine proiectat, da clasa la unul de tabla la difuzoare de diametru mic.are si anumite avantaje, eu sunt de parere ca nu e nimic gresit acolo. Materialul membranei? (plastic ordinar) Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Intelege-ti ca am glumit cand am spus ca se aud bine.Comparati astea cu niste boxe nu mai stiu cum se numeau dar erau rusesti cu u led rosu pe fata, cu difuzorul cu membrana din cauciuc, conul de hartie si cadrul turnat din aluminiu sau alt aliaj.Imi pare rau ca am avut si le-am vandut.Safim seriosi daca bagi in alea 30 W reali zboara difuzorul ala cu totul.Cum poti sa vinzi o incinta la care spui ca suporta 100W cand ea nu are nici macar un filtru. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Cum poti sa vinzi o incinta la care spui ca suporta 100W cand ea nu are nici macar un filtru.se numeste marketing :partyman: nu am spus ca ar fi performante boxele , am spus doar ca din punct de vedere tehnic pur, nu au facut o greseala cu sasiul de plastic. Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Comparati astea cu niste boxe nu mai stiu cum se numeau dar erau rusesti cu u led rosu pe fata, cu difuzorul cu membrana din cauciuc, conul de hartie si cadrul turnat din aluminiu sau alt aliaj.Tenko rusesti :smt007 pupale-ar mama inaltele alea :rolleyes: Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Comparati astea cu niste boxe nu mai stiu cum se numeau dar erau rusesti cu u led rosu pe fata, cu difuzorul cu membrana din cauciuc, conul de hartie si cadrul turnat din aluminiu sau alt aliaj.Tenko rusesti :smt007 pupale-ar mama inaltele alea :rolleyes:TENTO - intreprinderea de comert exterior!Pupa-le-ar! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Foarte multe firme, din domenii variate, si-au facut fabrici in China ca e mana de lucru ieftina iar in unele cazuri si transportul (e mai ieftin de exportat in tarile vecine). Cu toate ca , chinezii faceau si chiar mai fac produse de o calitate foarte proasta nu inseamna ca nu pot face si produse de calitate. Cred ca stiti cu totii ca firme de renume (nu doar din domeniul audio) au fabrici acolo. Si calculatorul pe care il detineti e f probabil sa fie asamblat 100 % in China, ca sa nu mai zic de telefoane, televizoare... Iar pe viitor se presupune ca , China sa devina o tara cu un nivel economic f dezvoltat, din aceasta cauza ne omoara astia la unele licee sa invatam chineza, ce tampenie. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Foarte multe firme, din domenii variate, si-au facut fabrici in China ca e mana de lucru ieftina iar in unele cazuri si transportul (e mai ieftin de exportat in tarile vecine). Cu toate ca , chinezii faceau si chiar mai fac produse de o calitate foarte proasta nu inseamna ca nu pot face si produse de calitate. Cred ca stiti cu totii ca firme de renume (nu doar din domeniul audio) au fabrici acolo. Si calculatorul pe care il detineti e f probabil sa fie asamblat 100 % in China, ca sa nu mai zic de telefoane, televizoare... Iar pe viitor se presupune ca , China sa devina o tara cu un nivel economic f dezvoltat, din aceasta cauza ne omoara astia la unele licee sa invatam chineza, ce tampenie.Fenomenul isi are originile in ascensiunea ec. a Japoniei dupa al II-lea razboi mondial! A continuat cu ascensiunea celor din Hong Kong, Macao, Singapore, Malaisya,Taiwan, Coreea, acum China continentala (Taiwan e tot PRC dupa chinezi!) si urmeaza, strans, India. Grosul productiei s-a mutat dupa interesele vestului acolo unde s-a obtinut pret de cost mic=profit mare!Teoretic, toti spun acelasi lucru: fac lucruri proaste dar POT FACE si lucruri bune. Cert este ca e destul de greu sa convingi piata neincrezatoare din cauza calitatii slabe, ca poti face lucruri bune, care sunt totdeauna mai scumpe si cu accesibilitate mai mica! Asa ca te poti pacali cu un "lucru bun si ieftin" ceea ce reprezinta o contradictie in care cred NUMAI femeile!CHINA ESTE UN STAT CU O ECONOMIE F.PUTERNICA, astfel ca in scurt timp, multi analisti vor recunoaste ceea ce spun alti colegi ai lor: China are cea mai puternica economie din lume, depasind mitul Americii !Daca la unele licee s-a introdus chineza, nu cred ca e un lucru rau. Si daca stii sanscrita ai un avantaj! Crede-ma, pentru cei care stiu putin se adreseaza produsele chinezesti de calitate slaba! Nu chinezii trebuie blamati! Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 TENTOve parere ai VTP de ele ? Din cate am inteles rusii au copiat ceva boxa super scumpa si reusita la vremea ei. Mie mi s-a pus pata pe ele ca erau ale batranului si cu ele am inceput sa ascult muzica evident si de pe viniluri. La dimensiunea lor si la vechimea lor, comparativ cu boxele din comert "low-entry" cum le spui... gen Jamo, sony, pioneer...etc, tot nu am observat o fidelitate si o caldura a sunetului fata de tento sb30 sau cum au denumirea.sorry de offtopic. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 TENTOve parere ai VTP de ele ? Din cate am inteles rusii au copiat ceva boxa super scumpa si reusita la vremea ei. Mie mi s-a pus pata pe ele ca erau ale batranului si cu ele am inceput sa ascult muzica evident si de pe viniluri. La dimensiunea lor si la vechimea lor, comparativ cu boxele din comert "low-entry" cum le spui... gen Jamo, sony, pioneer...etc, tot nu am observat o fidelitate si o caldura a sunetului fata de tento sb30 sau cum au denumirea.sorry de offtopic.1 - Rusii nu au copiat niciodata nimic! Uneori, designul unor lucruri parea sa semene cu unele produse japoneze, dar inauntru era altceva. In plus, au fost si sunt pionieri in multe domenii audio.2 - difuzoarele lor nu aveau echivalent si nici nu erau copiate dupa nimic!3 - caracteristic , la incinte este un bas moale, adanc. Per total sunetul se potriveste cu muzica lor. Sa nu uitam ca au o contributie de baza in muzica si nu numai! Din ce am vazut pe forumurile si site-urile lor, preferintele se indreapta catre produsele care respecta aceste orientari. Link spre comentariu
madkat Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 dif-uri cu sasiu de plastic (ma scuzati abs) am gasit pe multe marci de masini, cea mai cunoscuta fiinnd Dacia (logan) - renoul pune in mod curent, chiar si unel Alfa au asa ceva...nu mi s-a parut in regula nici atunci nici acum... dar din pacate masina nu e un mediu propice auditiilor relevante... la "prima auditie" suna ca orice alt difuzor de genul ala...cu toate astea aceleasi marci de masina - la varfurile de gama ca echipare (cu exceptia daciei care nu are asa ceva) - se pun dif-uri normale cu sasiu metalic (marci ca Bose, Cabasse etc)... eu consider ca daca erau atat de bune apareau si acolo ... Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Sony fac exact ce vrea piata, boxe aratoase si ieftine. In ziua de azi poti sa-ti iei un intreg home theater (player plus 6 boxe) la banii astia. Sau un televizor. Cine e nebun sa dea sute de euro pe _bucata_ de boxe bune?Daca te consoleaza, acuma vreo 8-9 ani am avut si eu "boxe" sony, dar nu avusesem nimic inainte si nu stiam, m-am luat dupa pret, dimensiune si marca... Link spre comentariu
spinach Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 De fapt ce te deranjeaza ? ca sint din plastic s-au cum se aud ? Eu am o masina de spalat complect din plastic si s-a dovedit mai buna decit una din tabla ! Sint mase plastice astazi total dosebite , capabile sa inlocuiasca aluminiul ; daca erau din aluminiu erai incintat ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Eu am o masina de spalat complect din plastic si s-a dovedit mai buna decit una din tabla !OT: Hai pe bune, n-ai pic de metal in ea? Unde naiba sint legate sirmele care vin de la priza?Fii sigur ca boxele alea se aud, cum sa zic, pe masura pretului. Daca n-ai auzit inaintea lor decit radio ric si combine panasoanic o sa ti se para bestiale, dar daca ai auzit boxe o sa le directionezi instant spre un centru de reciclare. Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Culmea e ca un amic de-al meu si-a luat recent de la BOS parca...de pe Maica Domnului oricum, o chinezarie de tweeter noname, cu sasiul din aluminiu integral, foarte masiv, aparent bine lucrat; m-a speriat cand l-am vazut, credeam ca a dat o avere pe el. Nu stiu cum se aude... Link spre comentariu
Sonic Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Nu va spun decat atat. Le-am cumparat din magazin, foarte bune 150W,8ohm, si nu am avut de lucru si le-am desfacut si ce sa vezi .Lamaia aia de difuzor numai din plastic.Nu mai am cuvinte la 370Ron cat am dat pe ele noi.Daca aste sunt asa apoi celelalte va dati seama singuri.nu stiu ce-i cu tragedia asta,cand le-ai cumparat nu le-ai ascultat ? daca iti place cum se aude, nu cred ca conteaza ce e in interior :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum