Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe SONY o mare pacaleala. Ce pot sa mai fac.

Vizitator ionut musat

Postări Recomandate

Vizitator ionut musat

Nu va spun decat atat. Le-am cumparat din magazin, foarte bune 150W,8ohm, si nu am avut de lucru si le-am desfacut si ce sa vezi .Lamaia aia de difuzor numai din plastic.Nu mai am cuvinte la 370Ron cat am dat pe ele noi.Daca aste sunt asa apoi celelalte va dati seama singuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

16

• CBI

15

• Ciprian Alexandrescu

12

• adircf

6

Top autori în acest subiect

eu cand v-am zis sa nu mai dati bani pe scule de mare BRAND - nu m-ati crezut

la banii aia iti puteai lua ceva de genul asta si daca is mai proaste ca cele SONY eu ti le fac cadou

daca sony alea au 150 W RMS - atunci HP15W are 2 kw RMS

Link spre comentariu

Valeu !!!, macar si bluetechu le face din tabla si le pune un magnet mai mare. :weedman:

Si firma Philips foloseste sasiul din plastic! nu este o noutate :smt006
Link spre comentariu

Valeu !!!, macar si bluetechu le face din tabla si le pune un magnet mai mare. :weedman:

Da dar asta e de firma e Sony !! :supz: Pret cam mare da e sony !!Sony rulz.....Inainte faceau si astia scule mai bune, dar acum piata majoritara e facuta din oameni care nu au nici o treaba cu domeniul asta si care doar vor sa-l auda pe tovarasul Gutza cum urla din combine s.a. ..... :toimonster:
Link spre comentariu

Sasiul din plastic de inalta densitate nu mai e demult o noutate! Si nici o tragedie. E, de multe ori mai bun decat unul de tabla subtire care se deformeaza imediat sau la orice lovitura! In definitiv, ai dat pe ele circa 100 euro, si ai luat un NAME (nume, brand) sau cu aceiasi bani luai NO NAME la kg.SONY NU MAI FACE INCINTE de peste 20 de ani! Sunt facute pentru Sony de subsidiari, asa ca ASTA E!Important este sa-ti placa sunetul, si, valabil pentru toata lumea: 100 euro sau 1.000 euro inseamna tot putin in domeniul incintelor!Asa zis-ul entry level! :weedman: :goodman: :smt003

Link spre comentariu

eu cand v-am zis sa nu mai dati bani pe scule de mare BRAND - nu m-ati crezut

la banii aia iti puteai lua ceva de genul asta si daca is mai proaste ca cele SONY eu ti le fac cadou

daca sony alea au 150 W RMS - atunci HP15W are 2 kw RMS

mai mult de 10-15w nu cred ca au .....
Link spre comentariu

uitati faptul ca plasticul nu conduce campul magnetic afara din intrefier, iar ca rigiditate, un sasiu de ABS, bine proiectat, da clasa la unul de tabla la difuzoare de diametru mic.are si anumite avantaje, eu sunt de parere ca nu e nimic gresit acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări