Vizitator ionut musat Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Nu va spun decat atat. Le-am cumparat din magazin, foarte bune 150W,8ohm, si nu am avut de lucru si le-am desfacut si ce sa vezi .Lamaia aia de difuzor numai din plastic.Nu mai am cuvinte la 370Ron cat am dat pe ele noi.Daca aste sunt asa apoi celelalte va dati seama singuri. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 eu cand v-am zis sa nu mai dati bani pe scule de mare BRAND - nu m-ati crezut la banii aia iti puteai lua ceva de genul asta si daca is mai proaste ca cele SONY eu ti le fac cadou daca sony alea au 150 W RMS - atunci HP15W are 2 kw RMS Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 :smt005 :drinkers: Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Stai putin ....Sasiul difuzorului e din plastic ? :rolleyes: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Lamaia aia de difuzor numai din plastic :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Valeu !!!, macar si bluetechu le face din tabla si le pune un magnet mai mare. :weedman: Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Valeu !!!, macar si bluetechu le face din tabla si le pune un magnet mai mare. :weedman: Si firma Philips foloseste sasiul din plastic! nu este o noutate :smt006 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Valeu !!!, macar si bluetechu le face din tabla si le pune un magnet mai mare. :weedman:Da dar asta e de firma e Sony !! :supz: Pret cam mare da e sony !!Sony rulz.....Inainte faceau si astia scule mai bune, dar acum piata majoritara e facuta din oameni care nu au nici o treaba cu domeniul asta si care doar vor sa-l auda pe tovarasul Gutza cum urla din combine s.a. ..... :toimonster: Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Sasiul din plastic de inalta densitate nu mai e demult o noutate! Si nici o tragedie. E, de multe ori mai bun decat unul de tabla subtire care se deformeaza imediat sau la orice lovitura! In definitiv, ai dat pe ele circa 100 euro, si ai luat un NAME (nume, brand) sau cu aceiasi bani luai NO NAME la kg.SONY NU MAI FACE INCINTE de peste 20 de ani! Sunt facute pentru Sony de subsidiari, asa ca ASTA E!Important este sa-ti placa sunetul, si, valabil pentru toata lumea: 100 euro sau 1.000 euro inseamna tot putin in domeniul incintelor!Asa zis-ul entry level! :weedman: :goodman: :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Bogdan! Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 nu ai dat cam mult pe ele? Astea nu sunt Sony SS-MB 250? Link spre comentariu
Sonic Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 eu cand v-am zis sa nu mai dati bani pe scule de mare BRAND - nu m-ati crezut la banii aia iti puteai lua ceva de genul asta si daca is mai proaste ca cele SONY eu ti le fac cadou daca sony alea au 150 W RMS - atunci HP15W are 2 kw RMS mai mult de 10-15w nu cred ca au ..... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Pai te asteptai sa nu fie made in china? Acum mai toate firmele asemenea sony au fabrici in China. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Pai te asteptai sa nu fie made in china? Acum mai toate firmele asemenea sony au fabrici in China.Oare sa fie din cauza ca mana de lucru e foarte ieftina? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 uitati faptul ca plasticul nu conduce campul magnetic afara din intrefier, iar ca rigiditate, un sasiu de ABS, bine proiectat, da clasa la unul de tabla la difuzoare de diametru mic.are si anumite avantaje, eu sunt de parere ca nu e nimic gresit acolo. Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 oricum petarzile astea nu se compara cu ceva sony de acum 20 de ani :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum