Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar MCP4921

zvonacfirst

Postări Recomandate

Cumpăr DAC MCP4921 12bit DIP8, o bucată sau mai multe în funcție de pret. Accept și recuperate dacă recuperarea a fost făcută cu simț de răspundere.

Aș prefera oferte din București dar le iau în calcul și pe cele din provincie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvonacfirst

5

• modoran

3

• Stefan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mulțumesc pentru sugestie. În acest moment am nevoie de o singură bucată iar de la furnizori, cu tot cu transport, devine prea costisitor. La magazinele fizice din București nu am găsit. În ultimă instanță voi cumpăra de unul dintre furnizori când voi avea o comandă mai mare, dar acum am nevoie doar de acest DAC ca să pot continua ceea ce am în lucru.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

@zvonacfirst cere la magazinele vizitate sa-ti aducă pe comanda respectivul integrat. Daca strâmba din nas ca nu il pot aduce sau iti pun un pret mult mai mare (un adaos e normal sa existe) fata de TME / Fanell ... inseama ca sunt de tot raha... si isi iau piese de la miva.. sau ali...

In mod normal orice magazin serios trebuie sa plaseze periodic comenzi la furnizorii mari de componente.

Link spre comentariu
Acum 38 minute, zvonacfirst a spus:

La magazinele fizice din București nu am găsit. 

Protehno sunt din Bucuresti, distribuitori autorizati farnell si poti ridica de la sediul lor gratis ( comanda o dai online )

Link spre comentariu

@Stefan cei la care am întrebat dau vina pe penuria de integrate Microcip. 

Am verificat, Mouser au pe stoc 664, Digikey cca 800, TME cca 170, adică stocurile sunt subțiri. Apoi cerința pentru această componentă nu este așa de mare ca să fie interesați iar eu nu pot aștepta până fac ei comanda, probabil lunar sau mai rar. Iar cantitatea pe care o vreau eu nu le creează un interes care să îi determine să facă o comandă specială.

Speram să o rezolv aici mai repede.

@modoran mulțumesc pentru pont, am văzut că nu pot opta pentru ridicare din magazin/showroom dar pentru 10 lei cu curierul nu merită deplasarea până acolo. Cred că am să apelez la această soluție.

Link spre comentariu

@zvonacfirst nu te pot contrazice pentru ca nu știu situația reala a magazinelor vizitate de tine, totuși e cert ca magazinele alea sunt de doi lei daca nu iti pot aduce amaratul ala de integrat in maxim o săptămâna.

In "mega-orașul" meu de baștină vizitez ocazional două magazin cu piese pentru electronica (nu ca sunt prea multe). Ambele plasează comenzi săptămânal la TME si nu se feresc sa iți dea produsele chiar in pungulița originala de la furnizor, asta daca iei tu toata cantitatea din punga.

De ce te bat la cap sa ceri la un magazin serios? Pentru ca sunt mici șansele sa găsești pe cineva din București sa aibă fix ce iți trebuie, e pierdere de timp cu anunțurile de cumpărări pe forum.

De exemplu: am respectivul IC (insa nu in DIP8) de la un proiect abandonat, ca multe altele din păcate, încă din ianuarie 2020. Totuși renteaza dusul la posta intr-un anumit interval orar aiurea pentru mine (9-17) + taxa expediere + plic cu bule ?

MCP.png

Link spre comentariu

Am întrebat cam la toate de pe Maica Domnului, inclusiv la Conex care nu este char de duzina, zic eu. Am întrebat când sa mai trec, nu dacă îmi pot aduce o comanda speciala. Am primit răspunsul ca nu știu să-mi spună motivând cum am scris mai sus. 

Acest anunț era o încercare. Dacă iese iese dacă nu nu. :limb:

Link spre comentariu

adelectrocom mai sunt din Bucuresti si aduc chestii de pe la TME si altii. Nu stiu daca poti ridica de la sediul lor

Conex is doar niste bisnitari ca oricare altii ...

Link spre comentariu

Nu vreau să comentez ce ai scris. Atunci când am de cumpărat câteva chestii mărunte care îmi lipsesc pentru un proiect îmi este simplu și comod să ma duc la Conex deoarece cam au ce îmi trebuie. Online sunt tentat să cumpăr multe repere, că dacă tot plătesc transportul măcar să merite. Și în timp se adună componente pe care nu știu când le voi utiliza. Ca și calitate, nu am avut probleme cu ce am cumpărat de la ei, dar repet, în general cumpăr componente pasive, rezistențe și condensatori mărunți. 

Am să mă uit și pe site la ADE... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări