Vizitator Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) E ca la votare. Multi merg să voteze fară să stie a conjuga verbul "a vota". Majoritatea alcoolicilor nu stiu ce formulă chimică are lichidul băgat pe gură. De obicei se imbată repede cei ce stiu ce beau. Dar, in general, e bine. Editat August 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) 46 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: ... cei ce stiu ce beau. Dar, in general, e bine. E bine pe naiba, tu nu auzi ca familia colegului de forum e suparata ca politia nu-i lasa sa bea prin parcuri? Unii confunda parcurile cu tobogane, cu crâşma. Apoi zice ca guvernul parsiv ii obliga sa se drogheze cu alcool. Insa e de preferat sa fumezi canepa. Editat August 20, 2021 de Mircea Am mai pus o virgula Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Acum 16 minute, Mircea a spus: Unii confunda parcurile cu tobogane cu crâşma. Cam acolo suntem ca nație, "tobogane cu crâşma". LE: Scuze pentru că am extras din context Editat August 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Am zis că unii stau prost cu logica.Problema nr. 1 în UK nu e că se moare din alcool,ci că se produc accidente,cu urmări grave.La tutun n-are rost să mai comentăm... Dacă nu înţelegeţi esenţa postării lăsaţi-vă de comentarii.Vă descalifică.Sunteţi la acelaşi nivel de perceţie şi înţelegere ca tineretul de azi.Ăla total rupt de societate!... Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 19 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: Cam acolo suntem ca nație, "tobogane cu crâşma". LE: Scuze pentru că am extras din context Opinia iti apartine, mie imi lipseste o virgula in postarea precedenta. Curiozitate personala: cine fuşi in alta viata pe aici? Vad ca colegul de forum e suparat pe tineretul care-i plateste pensia... Nț, nț, nț... unde e respectul?! Link spre comentariu
merck Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 3 minute, Mircea a spus: Vad ca colegul de forum e suparat pe tineretul care-i plateste pensia... Nț, nț, nț... unde e respectul?! N'are dom'le treaba tineretul cu plata pensiilor! Banii de pensii sunt deoparte, nu mai amesteca socotelile! Dupa inca 2-3 exoduri ale tinerilor vor afla si pensionarii adevarul! . Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 4 minutes ago, merck said: N'are dom'le treaba tineretul cu plata pensiilor! Banii de pensii sunt deoparte, nu mai amesteca socotelile! Dupa inca 2-3 exoduri ale tinerilor vor afla si pensionarii adevarul! . Pai chiar sunt deoparte, din imprumuturi pe bani grei. E treaba tineretului cum ii va inapoia. Eu tot n-am inteles, ce treaba au românii cu accidentele din UK? Link spre comentariu
merck Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 9 minute, Mircea a spus: Eu tot n-am inteles, ce treaba au românii cu accidentele din UK? Aceeasi treaba care o are si sula cu prefectura! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 26 minute, merck a spus: Dupa inca 2-3 exoduri ale tinerilor vor afla si pensionarii adevarul! . Nu știu ce te distrează atât de tare, dar încearcă măcar un moment sa te pui în pielea lor(a pensionarilor) , și sa vezi ca situația nu e deloc hazlie. Ce vina au ei dacă au crezut într-un sistem de protecție sociala, au plătit o viata pt asta, și acum vine unul ca tine și le arata un deget râzând... țeapă, crăpați de foame dacă vreți. Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Discutia era de unde sunt bani de pensii azi, ca tineretul muncitor e muci. Asa zice colegul. Altfel, toti avem un pensionar in familie, si vrem sa-i fie bine. Evident! Link spre comentariu
merck Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 1 minut, doru3160 a spus: Nu știu ce te distrează atât de tare, dar încearcă măcar un moment sa te pui în pielea lor(a pensionarilor) , și sa vezi ca situația nu e deloc hazlie. Ce vina au ei dacă au crezut într-un sistem de protecție sociala, au plătit o viata pt asta, și acum vine unul ca tine și le arata un deget râzând... țeapă, crăpați de foame dacă vreți. Sistemul de protectie sociala mergea inainte fara probleme prea mari daca nu ne trezeam cu pensionari la 45 de ani, pensii speciale si altele. Acesti pensionari de astazi in loc sa judece in trecut, au tot votat cum au votat si acum vine si nota de plata: 4-5 milioane de romani "prasesc" pe alte melaguri (daca am inteles bine un milion de romani au depus cererea pentru rezidenta in UK, deci astia s-ar putea sa nu fie in alea 4-5 milioane). Prosti ar fi fost daca ar fi ramas in tara ca sa stranga din dinti doar ca altii sa nu se opreasca din furat. Crezi ca romanii pleaca chiuind din Romania? Iti garantez eu ca nu! Cand decoleaza avionul din Romania ... zici ca merge lumea la inmormantare. Alta este calimera cand vine avionul in Romania , mai vezi si tu zambete, oamenii care vorbesc unii cu altii de la 4-5 scaune distanta, se aude zanganit de sticloante cumparate din duty free, unii sunt deja rosii la fata . E clar ca pentru ei Romania = ACASA! Si atunci ma intreb: sunt 4-5 milioane de tampiti care fug de ACASA degeaba? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 8 minute, merck a spus: Sistemul de protectie sociala mergea inainte fara probleme prea mari daca nu ne trezeam cu pensionari la 45 de ani, pensii speciale si altele Si care e vina lor pt asta? Ești cel puțin naiv dacă crezi ca votul lor altfel, ar fi schimbat ceva. Tot nu înțeleg veselia ta când e vorba de viata chinuita a bătrânilor... sau crezi ca vei rămâne veșnic tânăr? Link spre comentariu
merck Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 13 minute, doru3160 a spus: Si care e vina lor pt asta? Ești cel puțin naiv dacă crezi ca votul lor altfel, ar fi schimbat ceva. Sa zicem ca au votat gresit, dar nu-mi aduc aminte sa fie fost multi pensionari la protestele din strada nici cu OUG 13 nici pe 10 august 2018. Avem si aici un pensionar car vor ca altii sa iasa in strada si sa fie batuti de jandarmi si el sa primeasca beneficiile. Nimeni nu ramane tanar si cand mi-o ajunge funia la par .... stiu vreo 3-4 treceri de pietoni in Iasi pe care garantez ca nu apuc sa le trec de 2-3 ori fara sa fiu facut afis. Sa-ti mai spun inca un lucru, am avut ocazia sa compar atitudinea impotriva pandemiei a pensionarilor romani vs pensionarilor din vest. Concluzia e zdrobitoare: aia au ce au pe merit! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 1 minut, merck a spus: Concluzia e zdrobitoare: aia au ce au pe merit! Daca tu crezi ca de la asta au ce au, atunci nu mai are rost sa discutam. Puteau pensionarii nostri sa se mute in piete, sa protesteze la orice manareala a hotilor de la guvernare, si tot nu ajungeau la nivelul alora. Tu te auzi ce spui? Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 46 minute, merck a spus: Cand decoleaza avionul din Romania ... zici ca merge lumea la inmormantare. Povesti cu pesti! la decolare e liniste in ambele sensuri si cam pe oriunde in lume. Lumea a inceput sa calatoreasca de ani buni si a aflat deja ca riscurile maxime de accident sint la decolare sau aterizare. Dupa care e veselie, copii incep sa se zbenguiasa prin avion, nu mai este nimeni coplesit de solemnitatea calatoriei cu avionul! Si pentru din ce in ce mai multi romani, acasa este deja in alta tara, nu in Romania! Link spre comentariu
Postări Recomandate