audio1984 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 (editat) Bună seara ! M-am gândit că ar fi de bun augur să strângem aici scheme ale unor module audio bazate strict pe tranzistori cu germaniu . Amplificatoare preamplificatoare , corectoare de ton , alte module audio , însă cum am spus , dotate în totalitate pe tranzistoare cu germaniu . Am să adaug și eu pe măsură ce am timp să caut și sa postez , am căutat pe google dar nu-i mare lucru și chiar mi-ar plăcea o asemenea colecție . O seară bună ! Editat August 21, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
leo177 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 cu traducere se poate cauta pe site uri rusesti Link spre comentariu
doru3160 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 E cu dus intors...nu mai intru pe site-uri rusesti nici sa stiu ca sunt ultima sursa de informare. Aproape am aruncat un calculator cu tot cu antivirus cand a intrat ivan in computer, mi-a aparut ecran rosu si asta a fost. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum