Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr încărcător pentru acumulatori 9V

zvonacfirst

Postări Recomandate

Am trecut unul dintre multimetre pe acumulatori de 9V. 

Am cumpărat doi acumulatori NiMh așa că aș avea nevoie de un încărcător simplu sau dublu, nu contează. 

Aștept oferte. Prefer din București. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvonacfirst

4

• mac01

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

De ce nu cumperi incarcatorul cu display de la Lidl? Are incarcare pentru doi acumulatori de 9V si pentru 6 acumulatori de 1,2V...costa doar vreo 50 si ceva de lei. Este foarte ok si ieftin. Eu am trecut de multi ani pe acumulatori...si intotdeauna am doi de rezerva incarcati. Acumulatorii sunt cumparati tot de la Lidl cu vreo 13-15 lei bucata.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Vezi ca este oferta din Lidl pe net si se actualizeaza saptamanal...la fiecare saptamana baga alta produse electrice-electronice.

Nu-l gasesti tot timpul decat atunci cand il baga ei. Daca te grabesti, n-ai alta varianta decat sa cumperi din alta parte sau de aici de pe forum.

In Lidl sunt doua modele la acelasi pret...doar ca unul are in plus display-ul, care iti indica capacitatea acumulatoarelor cand se incarca. Asta cu display sa-l cumperi....eu il am de vrei 3-4 ani si merge bine si acum.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Şi Penny a avut oferte excelente la acumulatori şi încărcătoare.Dar în ultimul timp nu prea am mai văzut aşa ceva la ei.Acu doi ani am luat acumulatori de 9V la 5 Lei (!!!) şi încărcător ,,smart,, la 15 Lei...

Link spre comentariu

Multumesc @mac01. Am sa urmaresc oferta Lidl. Daca poti, trimite-mi te rog in privat o poza cu incarcatorul tau. ca sa stiu ce caut.

Multumesc @validae. Din pacate Penny nu am in cartier si nici prin drumurile mele nu am vazut. De fapt nu am urmarit. Am sa fiu mai atent. Poate au si ei oferta pe net, am sa caut.

Astept in continuare oferte. Nu se stie niciodata. :reytre

Link spre comentariu

Multumita unui coleg de pe forum care mi-a oferit in privat un pont, am gasit la vanzare pe un site de anunturi un incarcator Tronic, ca cele de la Lidl varianta cu afisaj. L-am cumparat si am rezolvat problema.

Le multumesc si celor care au postat aici si m-au invatat ce sa caut.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări