Budreala Radu Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Model tv: Ue32f5000 Memorează programele in ordine alfabetica... Am căutat prin meniu dar nu găsesc sa memoreze in ordinea in care sunt pe cablu. Se poate face ceva? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 1 oră în urmă, Budreala Radu a spus: Model tv: Ue32f5000 Memorează programele in ordine alfabetica... Am căutat prin meniu dar nu găsesc sa memoreze in ordinea in care sunt pe cablu. Se poate face ceva? asta chiar e culmea,eu unul disper cand nu vor sa memoreze in ordine alfabetica ,sau sa permita dupa aceea ,ma refer la o gama mare de televizoare,nu neaparat samsung,si dv ,va plångeti ? stiu ca pe la samsung erau programe de ediitat listele de canale,dar cred ca era vorba de favorite Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Poate va ajuta. https://sourceforge.net/projects/samschanneledit/ Link spre comentariu
yokoono Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 (editat) Programele de editare a canalelor se pot folosi doar la televizoarele care au posibilitatea de a copia pe stick canalele memorate de tv. Evident si de a le copia in tv. In rest le aranjezi manual. Iei o sticla cu bere si te apuci de treaba. P.S. La unele televizoare daca alegeam la tara Germania le aranja in ordine alfabetica (exceptie vreo 4 germane la inceput). Daca alegeam Romania le aranja altfel. Editat August 21, 2021 de yokoono Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 21, 2021 Autor Partajează Postat August 21, 2021 Când pe 1 apare postul amc, iar TVR1 este pe 177 nu pare aiurea? Asta e doar un exemplu.... Mă gândesc la o persoana mai în vârstă, careia îi e mai simplu sa apese o tasta numerica să urmărească un program, decât să butoneze până ajunge la canalul respectiv;oricum apasă din greșeală pe telecomanda și mărește imaginea, trece pe av sau altele... Nu toate Samsung-urile memorează așa! Daca nu-i rezolvare, asta e! Link spre comentariu
sesebe Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Daca ai aproape 200 de canale, oricum nu te uiti in mod curent la toate si atunci iti creezi una sau mai multe liste favorite si le pui acolo in ce ordine vrei tu si doar pe cele pe care le vrei. Link spre comentariu
sla Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Televizorul acesta este din 2013 si are USB, deci sigur se pot pune programele in ordinea dorita cu ajutorul programului de editare SamsChannelEditor-v0.12 (care se gaseste gratis pe net). Se salveaza lista de programe care este memorata acum in televizor pe un stick, se foloseste un calculator in care este salvat programul de editare, se introduce lista in programul de editare, se aranjeaza programele in ordinea dorita si noua lista aranjata se salveaza pe stick. Apoi se introduce stick-ul in USB-ul televizorului si se inlocuieste vechea lista cu cea noua. Exista multe filmulete pe yuotube in care se prezinta procedura. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat August 21, 2021 Autor Partajează Postat August 21, 2021 O sa aranjez posturile care le dorește la favorite, și... Asta e! Merge ori crapă! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 (editat) persoanelor mai in varsta le trebuiesc analog,care intra in ordinea distribuitorului de cablu de multe ori am intalnit ,ca sa aiba numai analog memorate,ca nu.i intereseaza celelalte,ei s.au invatat cu cateva posturi de baza maxim 10,si in telecomanda ,p+ p- v+ v-,on off si daca este posibil tasta slep sau mai e varianta digitale de baza ,cauti si memorezi manual fiecare post in ordinea dorita,preferabil pe o lista scrisa de dinainte,sau stergi dupa cautarea automata ceea ce nu le e de interes Editat August 21, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
profimex Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 La 21.08.2021 la 14:11, Budreala Radu a spus: Model tv: Ue32f5000 Memorează programele in ordine alfabetica... Am căutat prin meniu dar nu găsesc sa memoreze in ordinea in care sunt pe cablu. Se poate face ceva? cand dati cautare canale trebuie selectat operatorul daca selectati altele le pune in ordine alfabetica la noi de ex pe digi sunt in ordine tvr 1 tvr 2 protv antena 1 .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum