g3rula Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Este cineva din Bucuresti, care detine un Pickit 3, si mi-l poate imprumuta pentru o ora, sau sa vina la mine sa scriu repede un PIC? Eu mi-am comandat unul pe Aliexpress, dar cred ca de Craciun ajunge... :D Toti cei care vand asa ceva pe site-uri, vand cioara de pe gard, in sensul ca nimeni nu are pe stoc... iar altii sunt din provincie, si ajunge Pickitul saptamana viitoare... Link spre comentariu
Craciun Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Salut, Uite aici astia au 23 de produse in stoc: https://ardushop.ro/ro/home/87-pickit3-programmer.html?gclid=CjwKCAjwgviIBhBkEiwA10D2j3GQhMJZUYdbMPUaqSfpr2w4BnKyloB4Ca8TaywoRYMkeoBJj6SyuRoCOZUQAvD_BwE Link spre comentariu
g3rula Postat August 20, 2021 Autor Partajează Postat August 20, 2021 Acum 43 minute, Craciun a spus: Salut, Uite aici astia au 23 de produse in stoc: https://ardushop.ro/ro/home/87-pickit3-programmer.html?gclid=CjwKCAjwgviIBhBkEiwA10D2j3GQhMJZUYdbMPUaqSfpr2w4BnKyloB4Ca8TaywoRYMkeoBJj6SyuRoCOZUQAvD_BwE Salut... Astia sunt primii pe care i-am gasit.. insa sunt din Sibiu, pana fac plata, pana le intra banii, pana mi-l trimit... pe miercuri-joi ajunge cel devreme... eu voiam weekendul asta sa profit de timp sa rezolv problema... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Am eu și putem rezolva. Contactați-mă prin PM. Menționez ca este o clona dar la mine a funcționat perfect. Editat August 20, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
nel65 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Pana miercuri-joi,daca nu rezolvi,o sa regreti ca n-ai facut comanda azi,cand vorbim! Timpul nu sta in loc! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Revin cu scuzele de rigoare deoarece este posibil sa fi greșit în postarea anterioara: programatorul meu cred ca este pickit2. Dacă este util îmi reafirm disponibilitatea. Editat August 20, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
manolo Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Daca spunea ce fel de PIC este se lamurea treaba. Link spre comentariu
Stefan Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Nu stiu unde este localitatea Nucuresti insa in Bucuresti e imposibil sa nu gasiti de vazare un PK3, vedeti si pe OLX ca apare unul la 150 lei. Link spre comentariu
Elison Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Este unul si aici pe forum. Link spre comentariu
g3rula Postat August 20, 2021 Autor Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Acum 2 ore, zvonacfirst a spus: Revin cu scuzele de rigoare deoarece este posibil sa fi greșit în postarea anterioara: programatorul meu cred ca este pickit2. Dacă este util îmi reafirm disponibilitatea. In mod normal, ar merge si Pickit 2, insa in versiunea asta, din cate stiu, nu se poate genera tensiune pentru PIC din soft, trebuie s-o generez separat... Acum 2 ore, manolo a spus: Daca spunea ce fel de PIC este se lamurea treaba. Este un PIC16F1704 Acum 1 oră, Stefan a spus: Nu stiu unde este localitatea Nucuresti insa in Bucuresti e imposibil sa nu gasiti de vazare un PK3, vedeti si pe OLX ca apare unul la 150 lei. Nucuresti? :/ Am vorbit cu cel de pe Olx, dar dupa ce eu am dat cam 60lei pe un Pickit3 pe Aliexpress, peste tot prin magazine e cam 110-120lei nou, tipul de pe OLX cere 150lei pe al lui, nu e original, e clona, si il vinde si fara ZIF... daca vrea cineva si soclul, mai cere bani si pe ala... 1 oră în urmă, Elison a spus: Este unul si aici pe forum. Am vb. de ieri cu persoana de pe forum, si el este din Iasi... daca nu reusesc sa imprumut unul weekendul acesta, il voi ruga pe el sa mi-l trimita... ;) Editat August 20, 2021 de g3rula Link spre comentariu
grosu99 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 De ce nu iei Piki 4 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Acum 13 minute, grosu99 a spus: De ce nu iei Piki 4 ? Pickit 4 costă ceva. Si nu se justifică cheltuiala pentru utilizări in regim de amator. Editat August 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
grosu99 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 (editat) Exista varianta mai simpla care e mai accesibila Editat August 20, 2021 de grosu99 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 4 ore, g3rula a spus: tipul de pe OLX cere 150lei pe al lui, nu e original, e clona, si il vinde si fara ZIF ai zis ca ai un singur PIC de programat. Nu-ti trebuie si soclu. Lipesti in graba 5 fire si gata programarea. Chiar daca gresesti , nu ai cum sa strici ceva. Link spre comentariu
g3rula Postat August 20, 2021 Autor Partajează Postat August 20, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Liviu.Mihaiu a spus: ai zis ca ai un singur PIC de programat. Nu-ti trebuie si soclu. Lipesti in graba 5 fire si gata programarea. Chiar daca gresesti , nu ai cum sa strici ceva. Eu am luat deja unul din China care e pe drum. Am dat 60lei pe el cu tot cum cabluri. PIC-ul pe care il am de programat se afla pe placa deja, fiindca este SMD, iar placa are chiar si soclul in care intra mufa cu care vine Pickit 3 pe ea, deci nici macar un fir nu lipesc. Cu un Pickit 3 doar bag mufa in placa, in USB, citesc HEX-ul si-l salvez pe calculator, dupa care bag alta placa si il scriu pe cea de-a doua. Dureaza fix 2 minute. De aceea voiam un Pickit 3 imprumut. Editat August 20, 2021 de g3rula Link spre comentariu
Postări Recomandate