Vizitator Bogdan! Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Vreau si eu cateva pareri va rog despre SA-W2500 de la sony, in combinatie cu un amplituner STR-DG510. Sau cateva sfaturi despre cumpararea unui subwoofer activ pana in 500 ron. Mersi Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=25251 uite aici - SONY rulz !!! :supz: Link spre comentariu
Vizitator Bogdan! Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 boxe din alea am si eu execrabile nu sunt. Si daca tot zici ca nu merita sa cumperi ceva de firma, recomanda-mi ceva bun. Pe amazon.com la review-uri se zicea aproape doar de bine, ca isi face treaba pentru un subwoofer de sub 100wuneori chiar mai bine decat un JBL nu stiu de care. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 pai voi inca nu v-ati lamurit cum sta treaba in domeniul asta cu privire la firmele de renume - unde 60 % din pret e firma si 40 % e marfa ? baga-ti mintile`n cap si cauta un subwoofer de la o firma fara mare renume dar care sa sune bine (asta daca ai posibilitatea sa-l testezi) uite aici un subwoofer ieftin care este si activ .... si daca nu suna mai bine ca cel sony - sunt cel putin la fel de bine LE: din ce am vazut eu pe net - mai exact aici Sony SA-W2500 e pasiv ..... adica nu scrie nimic ca ar fi activ si din acest punct de vedere - un subwoofer activ care are si procesarea inclusa - intrece unul pasiv la care trebuie sa ii pui statie si sa ii faci ceva procesare eu am ascultat S-10WA si suna surprinzator de bine ..... coboara bine, e destul de galagios iar la pretul lui e excelent Link spre comentariu
Vizitator Bogdan! Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Am fost la sonycenter sa vad subwooferul ala, si m-am convins ca este o mizerie. Acolo, dat la maxim, nu se simtea nimic de la bass si hai sa zicem ca era magazinul mare, dar nici ceva frumos nu se auzea. Nu a fost nimic sa ma impresioneze, asa ca am ramas la subwooferul meu facut in casa cu un tda7294, filtru activ si un domotec Ms810(parca) pus in cutie. :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum