Florinel TV Postat August 22, 2021 Autor Partajează Postat August 22, 2021 Acum 3 ore, validae a spus: Se dă jos şi fără plită simplu de tot.Cu o bucată de film foto sau plastic subţire şi rezistent ce se introduce între display şi şasiu, apoi se plimbă pe circumferinţă.Asta în caz că nu-i lipit pe toată suprafaţa... Nu se poate da jos fara a fi sfarmat, aceste sunt lipite pe toata suprafata si se farma ca deja este spart , nu am mai avut timp de el ca l-am dat deoparte deocamdata Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 22, 2021 Autor Partajează Postat August 22, 2021 La 20.08.2021 la 9:03, gabiz_ro a spus: Dupa acest imei nu-l gasesc,poate nu e citit corect fiind uzat capacul. Desfaci partea de jos unde e placa mica ce are mufa de incarcare si acolo de obicei e trecut modelul. De ex. https://ibb.co/52GNz6v Asa este codul de imei de pe capac nu se cunoaste bine, am dat si placuta de jps cu mufa de incarcare si scrie doar atat M-OL18718 PCGL Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Poate a fost schimbata si nu este originalul,poate nu mai este marcat modelul la astea mai noi ... Seamana su nu prea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 22, 2021 Autor Partajează Postat August 22, 2021 Am sunat clientul si a spus ca este M11 modelul, dupa spusele unui coleg mai sus display seamna cu ce am eu cu M11, acum am sa contactez clientul daca este de acord cu pretul si comand display, va tin la curent, si va multumesc la toti colegii care ma ajutat in indentificarea telefonului Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 SM-M115F e M11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum