Florinel TV Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Salutare, stie ce model de telefon este cel din pozele de mai jos, stiu ca este samsung dar nu stiu ce model, clientul la adus sa ii schimb display dar fara model nu stiu ce display este Link spre comentariu
validae Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Jumoale-i displayul defect de pe şasiu şi vezi pe spatele displayului codul necesar.Asta ţi-o spun sigur.. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Nu pot da jos display pana nu vorbesc cu clientul, apoi ma trezesc ca clientul vrea telefonul la fel cum era ma gandeam ca stie cineva care repara mai des telefoane, eu insa repar mai rar in ultimul timp, si aceste telefoane sunt mai noi Link spre comentariu
validae Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Dacă displayul e compromis nu are ce pierde.Cazul de ecran spart sau cu touch nefuncţional.Chiar dacă ai şti ce telefon e, poate fi echipat cu diverse variante de display.Deci tot trebuie dat jos vechiul display... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Da asa este, dar daca dau display jos se sparge tot in bucati ca nu am aparatura necesara sa dau display jos intreg, si asa nu stiu ce cod are acest display Link spre comentariu
modoran Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Anunti clientul inainte, daca accepta bine, daca nu il dai rabla inapoi si gata. Nu mai folosesc Samsung, dar parca apare totusi modelul conectat pe USB Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 1 oră în urmă, modoran a spus: dar parca apare totusi modelul conectat pe USB Apare modeul pe usb , dar nu am cablu de date pt.acest model fiind mai nou, mufa ar fi ca la samsung A50 si este cu USB Type C si nu am cablu de date din pacate Si sa vezi si sa nu crezi, nici clientul nu stie ce model este Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Nu-mi dau seama ce model e din foto. Ar trebui sa scrie pe capac spate undeva jos info despre el.Dar posibil sa fie "tocit" in zona respectiva si nu se mai distinge. (la unele modele mai noi nu scrie insa) Undeva pe placa ar trebui sa scrie totusi ce model este.Vezi ce scrie pe mainboard sau pe sub board,placa de jos cu mufa de incarcare. Daca il conectezi la PC posibil sa instaleze ceva driveri daca ai mai folosit Samsung pe acel PC si poate acolo se recomanda cu modelul lui. Dupa modelul bateriei pare a fi SM-M115F Dar nu garantez pentru asta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Inca nu l am desfacut total , am desfacut doar ce se vede in poze, nu am avut timpul necesar sa il desfac total, ramane pe zilele urmatoare, sunt full acum, nu prea am timpul necesar, ma mai relaxez un pic si mai scriu si apoi iar la treaba, ramane sa il desfac si revin, am sa intreb si clientul daca este de acord sa dau jos display, ca sa stiu, daca nu stiu ce display sa cumpar si il desfac il desfac bucati fara sculele necesare, poate merge cu el in alta parte si nu accepta aia din service sa fie umblat la telefon, din aceasta cauza inca nui dau jos display-ul, cablu usb nu am, va multumesc pt. raspunsuri, acum ramane sa vorbesc cu clientul sa vad ce si cum, si voi reveni, daca as sti sigur ce display sa cumpar nu as mai sta pe ganduri , dar fara sa stiu nu pot sa dau jos fara sa stiu Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Pa capac scrie doar atat 30X12987 , Dublin , rE imei 354700/11/23948776 si aceste cifre sunt cam sterse si nu sunt sigur 100% ca sunt corecte Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Dupa acest imei nu-l gasesc,poate nu e citit corect fiind uzat capacul. Desfaci partea de jos unde e placa mica ce are mufa de incarcare si acolo de obicei e trecut modelul. De ex. https://ibb.co/52GNz6v Link spre comentariu
validae Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Eu nu pot să înţeleg de ce nu poţi da jos displayul ca să citeşti modelul necesar chiar pe spatele lui.Dacă posesorul vrea să-i schimbi displayul, înseamnă că e spart, sau fisurat grav, deci oricum se va renunţa la el.Astfel că poţi sparge ecranul şi-l dai jos cum dai capacul la o conservă de peşte, te interesează doar eticheta de pe spate.... Link spre comentariu
Spitfire Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 La modelul acela cu margini curbate, nici o şansă să dai jos displayul fară plită de preîncalzire la 70.gr.C, iar pretul unui display nou uneori poate fi mai mare decat a unui telefon SH. Telefonul pare a fi Samsung M11, ar merita reparat, totusi. https://tipsmake.com/samsung-galaxy-m11-launch-infinityo-screen-5000mah-battery-3-rear-cameras Display pentru M11 gasiti destul de usor, iar pretul este convenabil: https://www.powerlaptop.ro/products/display-samsung-galaxy-a11-a115-a115fd-display-tft-lcd-black-negru.html?gclid=EAIaIQobChMIzY2W2u_B8gIVkpCyCh2xQwjlEAQYAiABEgLtVvD_BwE https://www.gsmnet.ro/piese-componente-display-uri-touchscreen-uri/display-touchscreen-samsung-galaxy-m11-cu-rama-negru-gh81-18736a Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Se dă jos şi fără plită simplu de tot.Cu o bucată de film foto sau plastic subţire şi rezistent ce se introduce între display şi şasiu, apoi se plimbă pe circumferinţă.Asta în caz că nu-i lipit pe toată suprafaţa... Link spre comentariu
modoran Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Nu am intalnit telefon sa fie lipit pe toata suprafata, doar pe rama. Oricum displayul de schimb in linkul ala e cu rama cu tot ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum