deneinvins Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Cumpăr tubul ECC88 sau 6DJ8. Nu vreau echivalente, asemănătoare sau compatibile. De asemenea să nu fie variantele cu prefix sau sufix (ex. ECC88BX). Nu contează dacă e nouă sau folosită, dar să fie perfect funcțională. Într-un instrument de măsură, am găsit lampa originală spartă. Acum folosesc PCC88 cu adaptare la filament, dar este incomod. Cea mai convenabilă ofertă sau ofer la schimb alte lămpi - variante. Link spre comentariu
imreberes Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Dati-mi va rog adresa in privat, va trimit eu. Link spre comentariu
deneinvins Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Mulțumesc foarte mult ! Link spre comentariu
deneinvins Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Cazul a fost rezolvat, iar instrumentul și-a reluat funcționarea. Mulțumesc în cel mai sincer și frumos mod posibil userilor : - @Barbaro, care imediat după deschiderea paginii, a venit cu o lampă la mine la ușă. - @imreberes, care imediat după deschiderea paginii, mi-a trimis o lampă prin poștă. Rog moderatorul să închidă pagina, apoi s-o șteargă sau s-o mute la pubelă. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate