Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chip MK-F8602 sau echivalent

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un difuzor de arome DoTerra la care este ars chipul de mai sus. Am cautat sa il achizitionez, dar se pare ca nu gasesc multe informatii despre el. Ma puteti ajuta cu un cod echivalent si/sau un loc de unde pot cumpara asa ceva? Va multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sciurca

4

• sla

1

• Dxxx

1

Top autori în acest subiect

Principial asa-ceva nu este reparabil ... ci aruncabil.

Reparatia nu se justifica financiar si ca deranj.

Daca esti insa ecologist asa-ceva te deranjeaza si corect ar fi sa faci inlocuire la nivel de componenta.

Din ce stiu eu pe PCB ai oscilatorul facut cu 2 tranzistoare (ala comanda elementul piezo) defapt el face toata treaba utila, si cred ca este usor sa gasesti acolo componente oarecum similare, dar care vor reda functia fara probleme.

ICul comanda numai modul de lucru / temporizarea / comutarea ledurilor (majoritatea au RGB cu diverse efecte) - dar cam toate sunt functii colaterale - defapt inutile pe functia principala de cavitatie/vaporizare.

Deci poti sa comanzi oscilatorul direct printr-un buton ON-OFF.

Daca iti trebuie temporizare nu pui un simplu buton mecanic ci un temporizator... cam oricare are capabilitatea de curent necesara, daca nu - faci o interfata mosfet ca sa suporte curentul de lucru.

Daca ledurile iti par "interesante" poti sa anulezi ce este original si poti introduce orice controller, eventual cu mentinerea led RGB originale, sau poti folosi leduri autonome cu cip de comutare on-board.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări