sciurca Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Buna ziua. Am un difuzor de arome DoTerra la care este ars chipul de mai sus. Am cautat sa il achizitionez, dar se pare ca nu gasesc multe informatii despre el. Ma puteti ajuta cu un cod echivalent si/sau un loc de unde pot cumpara asa ceva? Va multumesc mult. Link spre comentariu
Dxxx Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Principial asa-ceva nu este reparabil ... ci aruncabil. Reparatia nu se justifica financiar si ca deranj. Daca esti insa ecologist asa-ceva te deranjeaza si corect ar fi sa faci inlocuire la nivel de componenta. Din ce stiu eu pe PCB ai oscilatorul facut cu 2 tranzistoare (ala comanda elementul piezo) defapt el face toata treaba utila, si cred ca este usor sa gasesti acolo componente oarecum similare, dar care vor reda functia fara probleme. ICul comanda numai modul de lucru / temporizarea / comutarea ledurilor (majoritatea au RGB cu diverse efecte) - dar cam toate sunt functii colaterale - defapt inutile pe functia principala de cavitatie/vaporizare. Deci poti sa comanzi oscilatorul direct printr-un buton ON-OFF. Daca iti trebuie temporizare nu pui un simplu buton mecanic ci un temporizator... cam oricare are capabilitatea de curent necesara, daca nu - faci o interfata mosfet ca sa suporte curentul de lucru. Daca ledurile iti par "interesante" poti sa anulezi ce este original si poti introduce orice controller, eventual cu mentinerea led RGB originale, sau poti folosi leduri autonome cu cip de comutare on-board. Link spre comentariu
sciurca Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 E al unei rude de-a mele, nu e vorba de deranj si nici financiar. L-as repara daca as gasi piesa. Link spre comentariu
sla Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 https://www.ustransistor.com/ic?search=MK-F8602 Link spre comentariu
sciurca Postat August 19, 2021 Autor Partajează Postat August 19, 2021 Cand mi-ati raspuns era Romania ca tara de livrare pe site-ul ala, acum nu mai am optiune de livrare... o sa mai caut. Multumesc mult. Link spre comentariu
sciurca Postat August 22, 2021 Autor Partajează Postat August 22, 2021 Ramane varianta...aruncabil, nu gasesc nicaieri chipul respectiv. Multumesc de interes si ajutor. Se poate inchide. Va salut cu respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum