Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 40lv685D

dan cod

Postări Recomandate

Acum 8 minute, profimex a spus:

nu este bun linkul postat de mine ?

Nu. Lipsește sursa. Am găsit și eu manualul ala. Nu postam aici dacă găseam schema sursei. 

Acum 6 minute, Florinel TV a spus:

Prima data trebuie vazut la ci PCF unde se alimenteaza si apoi vazut de ce nu se alimenteaza, dupa cum vad schema nu este de gasit si atunci trebuie luat la purificat cam tot (babeste), pana se da de defect, alta solutie nu este, va fi greu in lipsa de schema, dar cate o data trebuie sa muncim mai mult de cat trebuie, riscul meseriei

Problema este ca nici datasheet ul la DAP015 ul asta nu am gasit(azi nu am avut timp sa verific ce am primit aici) și atunci te învârti aiurea. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• Florinel TV

4

• Costica Tv

4

• profimex

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate are asa ceva:

dps ON.jpg

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

EDIT:     CITAT---  Problema este ca nici datasheet ul la DAP015 ul asta nu am gasit

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Pai folosesti PDF-ul de la L6599, dar nu ai nevoie pt ca te prinzi de alimentarea celor doua CI dupa micii electrolitici din zona.

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Florinel TV a spus:

Prima data trebuie vazut la ci PCF unde se alimenteaza si apoi vazut de ce nu se alimenteaza, dupa cum vad schema nu este de gasit si atunci trebuie luat la purificat cam tot (babeste), pana se da de defect, alta solutie nu este, va fi greu in lipsa de schema, dar cate o data trebuie sa muncim mai mult de cat trebuie, riscul meseriei

Eu respect colegii foarte mult de la sectiunea "depanari tv", totusi sa nu uitam ca Dan e meserias de elita.....

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Costica Tv a spus:

Eu respect colegii foarte mult de la sectiunea "depanari tv", totusi sa nu uitam ca Dan e meserias de elita.....

Pai si eu ce am spus? nu am spus nimic rau, nu am spus ca nu stie sa repare, am spus doar ca este mai greu de reparat fara schema si in lipsa ei trebuie purificat tot in sursa pana se rezolva, ce nu ai inteles, tu in lipsa schemei ce faci?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, dan cod a spus:

O sa verific și revin. Mulțumesc. 

Asa se incurajeaza un coleg, cand esti aglomerat nu sti cum sa faci sa scapi mai repede (mai vine si clientul si te bate la cap, nu ai reparat tv-ul), si apoi mai vine si oboseala, dar cu o informatie in plus si cu o incurajare face mult si iti da curaj mai mult de lucru, cand esti singur de multe ori nu iti mai vine sa faci nimic de oboseala

Link spre comentariu

La multe surse am fazut ca alimentarea la integratul main si PFC este trecuta printr-un tranzistor comandat de un optocuplor.

Comanda de ON la sursa nu se duce la unele dintre optocuploare?

Link spre comentariu
Acum 4 ore, sesebe a spus:

La multe surse am fazut ca alimentarea la integratul main si PFC este trecuta printr-un tranzistor comandat de un optocuplor.

Comanda de ON la sursa nu se duce la unele dintre optocuploare?

Nu pot sa spun acum pana nu ma ocup iar de ea. 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 19.08.2021 la 22:40, dan cod a spus:

Nu pot sa spun acum pana nu ma ocup iar de ea. 

Bună seara! Ma confrunt exact cu aceeași problema pa care ați avut o dvs la TV Toshiba 40LV685D. Ați reușit pana la urma sa dați de schema pt DAP015D? Sau cum ați rezolvat problema sursei? Cu respect ,va mulțumesc!CM240513-200631001.thumb.jpg.9b04b82976db80463a885b1f3d80ada3.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări